94 pregleda
Maja Kos u rubrici Osobni razvoj od Maja Kos [Ekstraktivan] (6.5k bodova)

Što biste drugačije napravili da danas kreće Vaša karijera života?

A možda sam mogla i pitati koji bi Vaš savjet bio sada onom Vašem "mlađem ja"... Sigurna sam da biste "mlađem ja" dali savjet ili dva, ako ne i više njih kako bi Vam karijera ipak ostala uspješna, ali uz manje problema na tom putu.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Dino Stošić od Dino Stošić [Proaktivan] (570 bodova)
Svojem "mlađem ja" bih rekao: Ne boj se! Pokaži im što sve možeš!

Protekla 2020. godina rijetko kome je ostala u dobrom sjećanju. Pandemija, elementarne nepogode i ostali izazovi su nas preplavili. No, meni nije bilo tako. Iste godine pokrenuo sam svoj IG profil na kojem objavljujem pozitivne vibracije i kratke poruke kojima želim potaknuti ljudima osmijeh i veselje. Iste godine sam se preselio u novi kvart i upisao novi fakultet. I to je samo bio uvod u 2021. godinu u kojoj sam pronašao novi posao i uveo velike promjene u svoj život. Smatram da svatko može učiniti nezamislivo dok ima vjere u sebe i trudi se postići to. Za sve one koji će uskoro napraviti prvi korak prema nekom svom snu ili cilju, budite hrabri i vjerujte u sebe. Život počinje na kraju vaše komfor zone!
+9 glasa
Anamarija Hrvoić Đurić od Anamarija Hrvoić Đurić [Proaktivan] (581 bodova)
uređen od Anamarija Hrvoić Đurić

Iskoristi vrijeme studiranja (ali i rada) za svu moguću edukaciju i putovanja, angažiraj se u struci još kao student, bavi se sportom.

To bih, da mogu, mijenjala, iako svaka odluka ima svoje prednosti i nosi posebna iskustva. Fakultet sam prošla bez većih problema, paralelno radeći preko student servisa, zbog čega nisam puno vremena odvajala na dodatnu edukaciju u odnosu na ono ponuđeno na faksu. Najveći upgrade i otkriće bio mi je Radio Student, gdje sam se zaljubila u taj medij i shvatila da je taj format pruža mogućnost kreativnosti a ujedno te tjera da budeš brz, točan i vrlo konkretan - vrline kojih se i da nas pokušavam držati. No fokusirajući se na radio, malo sam zapostavila druge mogućnosti koje fakultet pruža, od, primjerice, nekih izbornih predmeta koji bi me stavili van zone komfora, pa do studentske razmjene, putovanja i sudjelovanja u studentskim udruženjima.

Što se sporta tiče, pomalo žalim što se nisam bavila fizičkom aktivnošću kao dijete; vjerujem da bi mi to ucrtalo neke osobine koje bi mi danas dobro došle.

Slična pitanja

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...