127 pregleda
Marija Miha u rubrici Kontakti od Marija Miha [Ekstraktivan] (5.2k bodova)

Čemu služe PRIVATNE PORUKE i kako se one koriste na Znatku? Da li su one kao email ili kao neki chat? Da li su poruke stvarno privatne?

Mislim da svaka korisnica može pristupiti svojim privatnim porukama koje je ili poslala ili primila na ovim tu mjestima:

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Znatko od Znatko [Superaktivan] (3.1k bodova)
uređen od Znatko

PRIVATNE PORUKE NA ZNATKU

Privatne poruke na Znatku su službeno uvedene od danas tj. od 23.10.2021. i omogućavaju korisnicima registriranim na Znatku da međusobno privatno razgovaraju slanjem jednostavnih tekstualnih poruka (kao SMS) koje vide samo pošiljatelj i primatelj poruke. Dakle, tu se na Znatku naglašava privatnost kroz softversko rješenje koje omogućuje da takve poruke neće biti dostupne javnosti.

Privatne poruke na Znatku

KAKO POSLATI NEKOM PRIVATNU PORUKU?

Da biste poslali drugom korisniku Znatka privatnu poruku potrebno je prvo da dođete na glavnu profilnu stranicu korisnika kojem želite poslati poruku. Na tom profilu, ispod profilne slike nalazi se redak "Titula" gdje najčešće piše "Registrirani korisnik", ali i neke druge titule. Ovdje se nalazi zelena tipka "Pošalji privatnu poruku" gdje klikom na istu dolazite na novu stranicu gdje možete upisati poruku za tog korisnika.

Ovu privatnu poruku šaljete pod Vašim korisničkim imenom dok Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena osim ako ju ne navedete unutar poruke. Primatelju privatne poruke doći će i e-mail obavijest da je primio od Vas privatnu poruku na Znatku te će moći jednostavno odgovoriti na nju.

KAKO ODGOVORITI NEKOME KROZ PRIVATNU PORUKU?

Sve poruke koje je korisnik primio na Znatku mogu se vidjeti ovdje. Također, do svojih privatnih poruka svaki korisnik može doći tako što prvo dođe na svoj osobni javni profil te u gornjem podizborniku odabere opciju "Privatne poruke". Kada se uđe u pregled privatnih poruka, podizbornik se mijenja i sastoji se od dvije opcije:

  1. Primljene (poruke)
  2. Poslane (poruke)

Pod opcijom "Primljene" vide se sve primljene poruke i ova opcija se još naziva - Inbox. Druga opcija "Poslane" prikazuje sve poruke koje ste poslali drugim korisnicima Znatka. Svaku i primljenu i poslanu poruku možete izbrisati ikonom kante za smeće. Također, klikom na ikonu sa srelicom možete na svaku poruku ovdje izlistanu odgovoriti (reply) tom istom korisniku s kojim imate razmijenjenu poruku kroz pisanje i slanje nove poruke.


VAŽNO !!! Pazite kako se obračate kroz privatne poruke drugim korisnicima jer bilo kakvo vrijeđanje, omalovažavanje i kršenje drugih pravila propisanih Znatkovim pravilnikom može rezultirati, nakon prijave (!), opomenom, kaznom ili isključenjem korisnika za Znatka.

Zoran Jurić 01.02. pitanje u rubrici Kontakti od Zoran Jurić [Ekstraktivan] (7.3k bodova) Zašto tako dugo čekam da mi Znatko odgovori na privatne poruke?

Slična pitanja

1 odgovor 357 pregleda
1 odgovor 239 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...