Marija Miljević u rubrici Kozmetika i estetika od Marija Miljević
Što donosi novoga kolekcija Goddesses Purpose iz dizajnerskog branda nakita Anka jewelry?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Novom kolekcijom inspiriranom uzrečicom „preko trnja do zvijezda“ Anka jewelry u Hrvatsku po prvi puta dovodi neka nova poludraga kamenja

Anka jewelry slavi drugi rođendan novom kolekcijom – Goddesses Purpose

Jedinstveni dizajnerski brand nakita Anka jewelry obilježava drugu godišnjicu postojanja, a njegova začetnica Antonija Ivanković odlučila je tu prigodu iskoristiti da predstavi novu kolekciju koja slavi snažne žene te nosi prigodan naziv Goddesses Purpose. Anka jewelry tako po prvi puta u svojoj kolekciji ima i posve nova poludraga kamenja, od kojih su neka po prvi puta dostupna na hrvatskom tržištu.

Kolekcija Goddesses Purpose inspirirana je poznatom uzrečicom „Preko trnja do zvijezda“ pa i sam dizajn nakita izgledom podsjeća na trnovite grane na čijim se vrhovima nalaze zvijezde, odnosno poludrago kamenje. Kolekciju čine narukvice i prstenje prilagodljivo bilo kojoj ruci ili prstu, te naušnice prvi puta dostupne u obliku ringova. Svaki je komad nakita načinjen od finog messinga, a dostupan je u dvije varijante:

  • ružičasto zlato i
  • 14-karatno zlato.

„Iza mene su dvije godine stvaranja, truda i odricanja, ali i uspjeha te predivnih trenutaka zbog kojih koji mi daju snagu i poticaj da Anku razvijam sve više i bolje. S novom kolekcijom Goddesses Purpose htjela sam svoje iskustvo prenijeti i na druge žene te da nošenjem ovog nakita pošalju jasnu poruku – snažna sam i ne odustajem bez obzira na sve! A na kraju puta ipak se sve isplati, pa je tako ovdje i ova, meni jako posebna kolekcija.“

...izjavila je osnivačica branda Antonija Ivanković.

Poludraga kamenja u Rose gold varijanti su Peacock Ore poznat kao kamen sreće i radosti što sve okreće u pozitivnom smjeru, Azuro malachit koji donosi financijsko blagostanje i poznat je kao kamen poslovnih ljudi, Howlite koji ima balansirajući učinak na emocije, smanjuje stres i potiče mirne snove, Kunzite koji daje unutarnji mir i visoku sposobnost za postizanje mudrosti i razumijevanja, te Amazonite poznat kao „kamen sretne nade“, jer pruža umirujuću energiju.

U varijanti od 14-karatnog zlata dolaze poludraga kamenja Rhodocrosit čija vibracija ljubavi smiruje srce i potiče stabilnost i milost koja proizlazi iz otpuštanja, Red Garnet poznat kao crveni granat koji simboliziraju vjernost, odanost, iskrenost, milost i vjeru, Lapis Lazuli koji donosi mudrost, a njegovo nošenje potiče na vjeru u sebe, Diamond Quartz što isijava čistu svjetlost i duhovnu energiju, a istovremeno simbolizira predanost i ljubav u vezama, te Pyrite kao zaštitnički kamen koji pruža duhovnu i emocionalnu zaštitu, inspirira kreativnost i potiče snagu.

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene. Tako je i nakit prirodan u svakom pogledu, odnosno oblik i boja neobrađenog dragog kamenja su izvorni, te sačuvani bez dodatnih rezanja i bojanja, jer je svaki komad Anka jewelry nakita jedinstven i neponovljiv, baš kao što je i svaka žena.

Nova kolekcija Goddesses Purpose brenda Anka jewelry može se potražiti u Babushka store-u (Vlaška ulica 7, Zagreb), Experience Trogir store-u (Budislavićeva 14, Trogir), kupiti na službenoj internetskoj stranici ili naručiti putem službenog Instagram profila.

Slična pitanja

1 odgovor 228 👀
1 odgovor 198 👀
1 odgovor 227 👀
2 odgovora 2.7k 👀
Znatkica 02.10.2020. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Znatkica
1 odgovor 551 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...