Nino Marić u rubrici Kozmetika i estetika od

Da li ima dućan "Anka jewelry" u City Center One West (Zagreb)?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Ivana Steković od
odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor

Anka Jewelry - komadi nakita (sačuvani neobrađeni kamenju) s Hrvatskim potpisom. Sastoji se od raznih narukvica,prstena,naušnicama s poludragim kamenjem. Pristaje svakoj ženi neovisno o godinama.

Imaju veliki i lijep izbor: https://anka-jewelry.com/

https://citycenterone.hr/zagreb-east/shop-category/modni-dodaci-i-nakit/

Anka Jewelry dučan se nalazi u Zagrebu.

U trgovačkom centru City Centar One West,Jankomir 33.

 

+5 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Anka jewelry otvorio ekskluzivni pop up store u CCO West

Hrvatski brend nakita Anka jewelry, koji spaja poludrago kamenje i svevremenski dizajn, u Zagrebu otvorio svoj prvi ekskluzivni pop up store

U trgovačkom centru City Cente One West na adresi Jankomir 33 u Zagrebu otvoren je ekskluzivni Anka jewelry pop up store. Zaljubljenici u unikatni nakit sada napokon mogu i uživo pogledati sve kolekcije brenda koji ove godine slavi drugu godišnjicu postojanja. U pop up storeu dostupna je i posljednja kolekcija naziva Goddesses Purpose koja sadrži posve nova poludraga kamenja, od kojih su neka po prvi puta dostupna na hrvatskom tržištu.

Ovaj jedinstveni pop up store osmišljen je kao mjesto na kojem svatko može doći, isprobati nakit, te izabrati onaj koji im se najviše sviđa, bilo da je riječ o poklonu za sebe ili dragu osobu. Anka jewelry pop up store je oaza stila inspirirana legendarnom Alisom u zemlji čudesa, gdje se na bajkovit način predstavlja neodoljivi nakit s Ankinim potpisom. Ne čudi stoga da ovaj pop up store već na prvi pogled privlači i poziva na trenutak za sebe.

„Nakon dvije godine otkako je nastao brend Anka, shvatila sam i prepoznala da je pravo vrijeme da svojim kupcima ponudim ono što su dugo tražili, a to je mjesto gdje će moći doći i osobno se upoznati sa mnom i mojim nakitom. Uistinu sam sretna i uzbuđena, a reakcije su već sada jako pozitivne. Veselim se što sada i na ovaj način mogu predstaviti svoj rad i svojim kupcima direktno prenijeti sve emocije koje sam unijela u svaki komad mog nakita“, izjavila je osnivačica branda Antonija Ivanković.

Anka jewelry je brend koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene, pa je tako i nakit prirodan u svakom pogledu. Noseći ljepotu sirovih, neobrađenih materijala, ovaj nakit ukrašen je posebnim oblikom poludragih kamenja koji ga u konačnici čini nesavršenim, ali jedinstvenim i vrlo ženstvenim. Prirodni oblik i boja neobrađenog kamenja sačuvani su bez dodatnih rezanja i bojanja, jer je svaki komad Anka jewelry nakita jedinstven i neponovljiv, baš kao što je i svaka žena.

Radno vrijeme Anka jewelry pop up storea je svaki dan od 9 do 21 sat. Osim na novoj lokaciji, Anka jewelry nakit može se potražiti u Babushka storeu (Vlaška ulica 7, Zagreb), Experience Trogir storeu (Budislavićeva 14, Trogir), kupiti na službenoj internetskoj stranici ili naručiti putem službenog Instagram profila.

Slična pitanja

1 odgovor 517 👀
1 odgovor 1.1k 👀
1 odgovor 14.1k 👀
1 odgovor 1.5k 👀
2 odgovora 2.9k 👀
1 odgovor 231 👀
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...