Marija Miljević u rubrici Kupovina od
tagovi uređeni od Marija Miljević

Što je to Bolt Market?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Bolt Market izravno spaja korisnike i Bolt trgovine. U okviru nove usluge Bolt će nastojati dostaviti namirnice u roku od 15 minuta. U ponudi će biti više od 1.500 proizvoda.

BOLT MARKET DO PROLJEĆA 2022. POKRIT ĆE CIJELI ZAGREB

Bolt Market u srpnju je uspješno predstavljen u Estoniji, a od danas je dostupan i u Hrvatskoj. Riječ je o usluzi brze dostave namirnica unutar Bolt Food aplikacije, a svrha joj je povezati Boltove trgovine i kupce, unaprijediti korisničko iskustvo te omogućiti dostavljačima dodatnu zaradu. Dostava namirnica bit će besplatna u radijusu od tri kilometra.

Za naručivanje potrebno je preuzeti aplikaciju Bolt Food na svoj pametni telefon, a odabirom kategorije namirnice u intuitivnom sučelju korisnici će biti preusmjereni na najbližu Boltovu trgovinu. Slijedi odabir željenih namirnica za dostavu, a prije potvrde narudžbe aplikacija prikazuje cijenu narudžbe i predviđeno vrijeme dostave. Plaćanje narudžbe moguće je gotovinom pri preuzimanju ili bankovnom karticom za koju su prethodno dodani podaci u aplikaciji. Nakon završetka procesa naručivanja, korisnici u aplikaciji mogu pratiti lokaciju narudžbe i dostavljača, a Boltov je cilj isporučiti namirnice u roku od 15 minuta u krugu do 5 kilometara udaljenosti od trgovine.

Bolt Market u svojoj širokoj ponudi nudi više od 1.500 visokokvalitetnih proizvoda poznatih brendova i proizvođača, a zahvaljujući provedenim analizama tržišta i samostalnoj izgradnji infrastrukture, Bolt se pobrinuo da trgovine u Zagrebu mogu skladištiti dovoljne količine namirnica koje će korisnici aplikacije svakodnevno naručivati. Za Bolt Market zadužen je Branimir Zorko, Country Manager s dugogodišnjim iskustvom u FMCG sektoru i internet trgovini u kojima je obnašao rukovodeće pozicije koji je ovom prigodom izjavio:

"Pokretanjem Bolt Marketa u Hrvatskoj dodatno širimo Boltovu vertikalu dostave hrane, a zahvaljujući postojećoj tehnologiji i operativnim postavkama možemo učinkovitije upravljati uslugom. S obzirom na to da Bolt drži korak s trendovima i udovoljava potrebama naših korisnika, osim hrane koja se iz restorana dostavlja zahvaljujući usluzi Bolt Food, Bolt Market im nudi i mogućnost da svoje dnevne namirnice naruče brzo i povoljno do svog kućnog praga.

 

Osim u vjernoj bazi korisnika koji već koriste Bolt za prijevoz i dostavu hrane, Boltova snaga leži u dostavljačima koji već rade na platformi Bolt Food."

S vremenom će Bolt proširivati svoju ponudu, a plan je do proljeća 2022. Boltovim trgovinama pokriti cijeli Zagreb. Za ispravnost robe bit će zadužen Boltov tim, a korisnicima će svakodnevno na raspolaganju biti i Boltova služba za korisnike.

Slična pitanja

1 odgovor 1.5k 👀
1 odgovor 268 👀
1 odgovor 390 👀
0 odgovora 602 👀
1 odgovor 883 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...