153 pregleda
Ana Pilato u rubrici Mobitel od Ana Pilato (7.9k bodova)

Kako je HMD Global, dom Nokia telefona, proslavio peti rođendan Nokia 3310 mobitela?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija (146k bodova)
prikazano od Znatko

Kultna Nokia 3310 pretvorena je u tortu jer HMD Global, dom Nokia telefona, slavi svoj peti rođendan s Nokia 3310 tortom

Torta u obliku omiljene i kultne Nokie 3310 u crvenoj boji, predstavljena je danas povodom proslave petog rođendana HMD Globala, doma Nokia telefona.

HMD Global, finska je kompanija zaslužna za izradu Nokia telefona uključujući voljenu ikonu Nokiu 3310 i novih izdržljivijih pametnih telefona poput Nokie XR20 koja je napravljena kako bi preživjela sve izazove koje život pripremi. 

Za izradu Nokia 3310 torte bilo je potrebno 40 sati, a kreirala ju je svjetski poznata šećerna umjetnica Michelle Wibowo. Unutrašnjost torte napravljena je od čokoladne spužve i kreme od maslaca od vanilije, a poznato izdržljivo kućište Nokie 3310 napravljeno je od šećerne školjke. Svaki gumb izrezan je i oblikovan do savršenstva te pojedinačno dodan u kućište.

HMD Global 2017. godine ponovno je izbacio Nokiu 3310 s modernim zaokretom na zadovoljstvo obožavatelja Nokie diljem svijeta. Prilagođeni dizajn korisničkog sučelja klasičnom dizajnu donosi svjež izgled, i naravno, ima sve što očekujete od Nokia telefona, od dugotrajne baterije i izdržljivog dizajna do legendarne mobilne igrice, Zmijice.

Stephen Taylor, glavni direktor marketinga u HMD Globalu, rekao je:

"Nevjerojatno smo ponosni koliko smo daleko došli u posljednjih pet godina. Hvala svim našim korisnicima, zaposlenicima, partnerima i dobavljačima koji su imali ključnu ulogu u pomaganju HMD Globalu da dostigne petu godišnjicu i još mnoge koje su pred nama."

Michelle Wibowo dodala je:

"Bilo je zadovoljstvo pretvoriti tako kultni telefon u tortu. Potrebna su bila mnogobrojna testiranja kako bi se postigao savršen rezultat, ali sam oduševljena kako je ispalo."

Za više informacija o HMD Globalu, molimo posjetite našu web stranicu ovdje:


  • HMD Global prepoznatljiv je kao jedan od vodećih telefonskih brendova po značajkama količine i vrijednosti. Prema istraživanju Counterpointa, u drugom tromjesečju 2021. brend Nokia ostao je drugi najveći brend u pogledu tržišnog udjela na tržištu značajnih telefona, s Nokia telefonima koji su osvojili 18% tržišnog udjela.
  • HMD Global nalazi se u top pet brendova mobilnih telefona u 39 ključnih zemalja diljem svijeta, prema IDC Mobile Phone Tracker Q2 2021.

Global Oy (‘’HMD’’) sa sjedištem u Espoou u Finskoj dom je Nokia telefona. Misija HMD-a je osiguravanje pristupačne povezanosti za sve. HMD dizajnira i prodaje niz pametnih telefona i običnih telefona te širi asortiman inovativnih ponuda usluga. Uz trajnu predanost za sigurnost, izdržljivost, pouzdanost i kvalitetu u cijelom svom asortimanu, HMD je ponosni ekskluzivni nositelj licence brenda Nokia ze telefone i tablete.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Ana Pilato 28.02.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato (7.9k bodova)
1 odgovor
Ana Pilato 28.02.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Ana Pilato (7.9k bodova)
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.9k pitanja

17.3k odgovora

4.5k komentara

1.4k korisnika

...