207 pregleda
Ana Pilato u rubrici Djeca i roditeljstvo od Ana Pilato

Kako ove godine uz pomoć Philips-a donirati 5 kuna vitalno ugroženoj djeci Udruge Kolibrići?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Philips pokrenuo humanitarnu akciju za pomoć Udruzi Kolibrići

Svi sudionici humanitarne akcije imat će priliku napisati i božićnu čestitku koja će biti predana Udruzi zajedno s prikupljenim financijskim sredstvima 

Philips je pokrenuo novu humanitarnu akciju u sklopu koje Udruzi Kolibrići donira 5 kuna za svaku prijavu na newsletter.

Akcija je pokrenuta u suradnji s Udrugom Kolibrići s ciljem pružanja financijske pomoći njezinim članovima koji svakodnevno skrbe o svojoj vitalno ugroženoj djeci. Sav prikupljen novac bit će namijenjen kupnji pomagala i lijekova te pokrivanju troškova liječenja. 

Klikom na prijavu svi zainteresirani moći će napisati prigodnu božićnu čestitku za štićenike Udruge Kolibrići, a na stranici će moći pratiti i broj poslanih čestitki kao i iznos doniranog novca. Po završetku ove akcije, božićne će čestitke biti ispisane i predane štićenicima Udruge zajedno s financijskom donacijom.

''Kao vodeća tvrtka za zdravstvenu tehnologiju, Philips ima jedinstvenu svrhu poboljšati zdravlje  i dobrobit ljudi kroz smislene inovacije. I stoga uvjerljivo činimo sve što je u našoj moći da svijet u kojem živimo bude bolji. Ponosna sam na svoj tim u Hrvatskoj koji je razvio ovu lokalnu inicijativu i izuzetno nam je drago što imamo priliku podržati rad udruge Kolibrići i vrijedan trud njenih članova'', rekla je Sanja Degoricija, direktorica Philips Hrvatska

Udruga Kolibrići osnovana je 2011. godine na inicijativu roditelja vitalno ugrožene djece s ciljem poboljšanja osnovnih životnih uvjeta. Radi se o neprofitnoj, humanitarnoj organizaciji koja broji oko 70 članova. 

Kolibrići su udruga koja pomaže najranjivijim članovima našeg društva - vitalno ugroženoj djeci. Sva naša djeca ovise o pomagalima koja ih održavaju na životu. Nerijetko se dogodi da su u društvu zanemarena ili jednostavno nevidljiva. Mi se sustavno borimo protiv toga i pokušavamo im osigurati kvalitetan i dostojanstven život. Izuzetno smo zahvalni što je Phillips prepoznao naš trud i rad te organizirao ovakvu humanitarnu aktivnost. Sva prikupljena sredstva bit će utrošena u prijeko potrebna pomagala za našu djecu”, rekla je Marina Magdić, predsjednica udruge Kolibrići.

Humanitarna akcija traje od 1. do 31. prosinca 2021., a podržati je možete putem linka.

Znatko od Znatko
Lijepa humanitarna akcija! Svaka čast Philips-u na ideji.
Marina Baričanec od Marina Baričanec
Da . (h) Ovome bi se trebali priključiti svi ovdje na Znatku. Svi! Dajte to pogurajte malo!

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...