142 pregleda
Ana Pilato u rubrici Djeca i roditeljstvo od Ana Pilato (6.3k bodova)

Kako ove godine uz pomoć Philips-a donirati 5 kuna vitalno ugroženoj djeci Udruge Kolibrići?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija (86.6k bodova)
prikazano od Znatko

Philips pokrenuo humanitarnu akciju za pomoć Udruzi Kolibrići

Svi sudionici humanitarne akcije imat će priliku napisati i božićnu čestitku koja će biti predana Udruzi zajedno s prikupljenim financijskim sredstvima 

Philips je pokrenuo novu humanitarnu akciju u sklopu koje Udruzi Kolibrići donira 5 kuna za svaku prijavu na newsletter.

Akcija je pokrenuta u suradnji s Udrugom Kolibrići s ciljem pružanja financijske pomoći njezinim članovima koji svakodnevno skrbe o svojoj vitalno ugroženoj djeci. Sav prikupljen novac bit će namijenjen kupnji pomagala i lijekova te pokrivanju troškova liječenja. 

Klikom na prijavu svi zainteresirani moći će napisati prigodnu božićnu čestitku za štićenike Udruge Kolibrići, a na stranici će moći pratiti i broj poslanih čestitki kao i iznos doniranog novca. Po završetku ove akcije, božićne će čestitke biti ispisane i predane štićenicima Udruge zajedno s financijskom donacijom.

''Kao vodeća tvrtka za zdravstvenu tehnologiju, Philips ima jedinstvenu svrhu poboljšati zdravlje  i dobrobit ljudi kroz smislene inovacije. I stoga uvjerljivo činimo sve što je u našoj moći da svijet u kojem živimo bude bolji. Ponosna sam na svoj tim u Hrvatskoj koji je razvio ovu lokalnu inicijativu i izuzetno nam je drago što imamo priliku podržati rad udruge Kolibrići i vrijedan trud njenih članova'', rekla je Sanja Degoricija, direktorica Philips Hrvatska

Udruga Kolibrići osnovana je 2011. godine na inicijativu roditelja vitalno ugrožene djece s ciljem poboljšanja osnovnih životnih uvjeta. Radi se o neprofitnoj, humanitarnoj organizaciji koja broji oko 70 članova. 

Kolibrići su udruga koja pomaže najranjivijim članovima našeg društva - vitalno ugroženoj djeci. Sva naša djeca ovise o pomagalima koja ih održavaju na životu. Nerijetko se dogodi da su u društvu zanemarena ili jednostavno nevidljiva. Mi se sustavno borimo protiv toga i pokušavamo im osigurati kvalitetan i dostojanstven život. Izuzetno smo zahvalni što je Phillips prepoznao naš trud i rad te organizirao ovakvu humanitarnu aktivnost. Sva prikupljena sredstva bit će utrošena u prijeko potrebna pomagala za našu djecu”, rekla je Marina Magdić, predsjednica udruge Kolibrići.

Humanitarna akcija traje od 1. do 31. prosinca 2021., a podržati je možete putem linka.

Znatko od Znatko (3.5k bodova)
Lijepa humanitarna akcija! Svaka čast Philips-u na ideji.
Marina Baričanec od Marina Baričanec (4.3k bodova)
Da . (h) Ovome bi se trebali priključiti svi ovdje na Znatku. Svi! Dajte to pogurajte malo!

Slična pitanja

1 odgovor
Kuzma Topić 01.06.2016. pitanje u rubrici Djeca i roditeljstvo od Kuzma Topić (11.6k bodova)
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.3k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...