Ana Pilato u rubrici Tehnologija od

Kako je proizvođač profesionalne Hi-Fi opreme Chord Electronics ojačao razinu IT sigurnosti i komunikacije uz rješenja Kerio Control i Kerio Connect?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Redakcija od
prikazano od Redakcija

Chord Electronics ojačao razinu IT sigurnosti i komunikacije uz rješenja Kerio Control i Kerio Connect

Rješenje iz GFI omogućilo je britanskom proizvođaču hi-fi opreme da predvlada izazove povezane s porastom internetskih napada i radom zaposlenika od kuće

GFI Software, pružatelj sigurnosnih i upravljačkih rješenja u poslovnim mrežama, objavljuje kako je Chord Electronics Ltd., vodeći proizvođač profesionalne hi-fi opreme, odlučio riješiti svoje sigurnosne i komunikacijske izazove uz pomoć rješenja Kerio Control i Kerio Connect. Kompanija je implementirala oba rješenja uz pomoć tvrtke Invicta Linux, partnera GFI Software-a u Velikoj Britaniji. Tom prigodom, Matt Bartlet, izvršni direktor Chord Electronics-a, je izjavio:

"U posljednje vrijeme naša tvrtka prolazi kroz prilično uspješno razdoblje, širimo se, a time privlačimo više pažnje kibernetičkih kriminalaca. Uz širenje poslovanja, širimo i opseg naše korporativne mreže, što znači da više zaposlenika mora komunicirati na daljinu ili od kuće, koristeći različite vrste uređaja na različitim platformama."

Iz tih razloga, tvrtka je originalno sigurnosno rješenje zamijenila hardverskim uređajem Kerio Control, koji pomaže u učinkovitoj zaštiti od virusa i zlonamjernog softvera te zaštiti korporativne mreže uz pomoć vatrozida i IPS funkcionalnosti. Vrlo vrijedna prednost rješenja je i integrirana VPN mreža, koja zaposlenicima omogućuje pristup mreži od kuće jednako sigurno kao da sjede u uredu. To je bilo posebno korisno tijekom nedavnog lockdowna.

Rješenje Kerio Connect tvrtki u prvom redu osigurava pristup e-pošti i kalendarima u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja. Ovo je ključno u današnjem radnom okruženju Chord Electronicsa, budući da zaposlenici koriste širok raspon uređaja, uključujući računala, Macove i pametne telefone, koji rade na Windows 10, MacOS, Linux i mobilnim platformama. Važan element koji pruža Kerio Control je i mogućnost sigurnog rada s vlastitih BYOD uređaja.

"Iako je teško precizno kvantificirati prednosti oba implementirana rješenja, sa sigurnošću mogu reći da bi bez njih proteklih 12 mjeseci bilo puno izazovnije za nas i imali bismo značajan financijski utjecaj na naše poslovanje" - dodao je Matt Bartlet.

Slična pitanja

1 odgovor 179 👀
1 odgovor 261 👀
Ana Pilato 02.12.2021. pitanje u rubrici Muzika i ples od Ana Pilato
1 odgovor 219 👀
1 odgovor 273 👀
Ana Pilato 02.12.2021. pitanje u rubrici Softver od Ana Pilato
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...