193 pregleda
Ana Pilato u rubrici Tehnologija od Ana Pilato

Kako je proizvođač profesionalne Hi-Fi opreme Chord Electronics ojačao razinu IT sigurnosti i komunikacije uz rješenja Kerio Control i Kerio Connect?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

Chord Electronics ojačao razinu IT sigurnosti i komunikacije uz rješenja Kerio Control i Kerio Connect

Rješenje iz GFI omogućilo je britanskom proizvođaču hi-fi opreme da predvlada izazove povezane s porastom internetskih napada i radom zaposlenika od kuće

GFI Software, pružatelj sigurnosnih i upravljačkih rješenja u poslovnim mrežama, objavljuje kako je Chord Electronics Ltd., vodeći proizvođač profesionalne hi-fi opreme, odlučio riješiti svoje sigurnosne i komunikacijske izazove uz pomoć rješenja Kerio Control i Kerio Connect. Kompanija je implementirala oba rješenja uz pomoć tvrtke Invicta Linux, partnera GFI Software-a u Velikoj Britaniji. Tom prigodom, Matt Bartlet, izvršni direktor Chord Electronics-a, je izjavio:

"U posljednje vrijeme naša tvrtka prolazi kroz prilično uspješno razdoblje, širimo se, a time privlačimo više pažnje kibernetičkih kriminalaca. Uz širenje poslovanja, širimo i opseg naše korporativne mreže, što znači da više zaposlenika mora komunicirati na daljinu ili od kuće, koristeći različite vrste uređaja na različitim platformama."

Iz tih razloga, tvrtka je originalno sigurnosno rješenje zamijenila hardverskim uređajem Kerio Control, koji pomaže u učinkovitoj zaštiti od virusa i zlonamjernog softvera te zaštiti korporativne mreže uz pomoć vatrozida i IPS funkcionalnosti. Vrlo vrijedna prednost rješenja je i integrirana VPN mreža, koja zaposlenicima omogućuje pristup mreži od kuće jednako sigurno kao da sjede u uredu. To je bilo posebno korisno tijekom nedavnog lockdowna.

Rješenje Kerio Connect tvrtki u prvom redu osigurava pristup e-pošti i kalendarima u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja. Ovo je ključno u današnjem radnom okruženju Chord Electronicsa, budući da zaposlenici koriste širok raspon uređaja, uključujući računala, Macove i pametne telefone, koji rade na Windows 10, MacOS, Linux i mobilnim platformama. Važan element koji pruža Kerio Control je i mogućnost sigurnog rada s vlastitih BYOD uređaja.

"Iako je teško precizno kvantificirati prednosti oba implementirana rješenja, sa sigurnošću mogu reći da bi bez njih proteklih 12 mjeseci bilo puno izazovnije za nas i imali bismo značajan financijski utjecaj na naše poslovanje" - dodao je Matt Bartlet.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Ana Pilato 02.12.2021. pitanje u rubrici Muzika i ples od Ana Pilato
1 odgovor
Ana Pilato 02.12.2021. pitanje u rubrici Softver od Ana Pilato
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

18.9k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...