186 pregleda
Nino Marić u rubrici Turizam i putovanja od Nino Marić

Koja priznanja osvajaju AMINESS HOTELI I KAMPOVI?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Još jedna potvrda izvrsnosti – Aminess Maravea Camping Resort u samom vrhu najboljih kampova Europe

Novigradski kampovi Aminess Maravea Camping Resort i Aminess Sirena dobili vrijedna priznanja struke, ali i svojih gostiju

Još jedno priznanje za Aminess kampove dolazi od strane cijenjenog njemačkog ADAC vodiča koji je novigradski Aminess Maravea Camping Resort uvrstio na visoko četvrto mjesto na svojoj listi deset najboljih kampova u Europi u izboru kamping portala PinCAMP. ADAC u Njemačkoj predstavlja renomirani izbor svih servisnih informacija za planiranje putovanja, te posjeduje više od 150 poslovnica diljem zemlje, tako da je ovo priznanje značajno i za destinaciju, ali i
hrvatski turizam općenito. ADAC je već dugi niz godina referentna točka za sve kampiste koji odabir svojeg odmora u prirodi prepuštaju upravo cijenjenom i renomiranom vodiču.

Aminess Maravea Camping Resort nalazi se u Novigradu, a smješten je u srcu prirode gdje je okružen vinogradima i maslinicima. Gosti iz cijele Europe biraju ga zbog velikog izbora sportskih, zabavnih i gourmet sadržaja, a uz to je odličan i za opuštajući odmor.

Uz ADAC, i slovenski kampisti su izabrali najbolje kampove ovogodišnje sezone. Naime, slovenski kamping portal Avtokampi.si organizirao je izbor najboljeg kampa u Hrvatskoj i Sloveniji „Naj kamp Adria“ na kojem glasaju sami kampisti. U kategoriji najboljih naselja mobilnih kućica prvu nagradu ove godine osvojio je Aminess Maravea Camping Resort, dok je u kategoriji većih kampova u Istri treće mjesto osvojio kamp Aminess Sirena iz Novigrada.

Aminess Maravea Camping Resort već je dugi niz godina nositelj raznih međunarodnih nagrada poput prestižne ADAC Superplatz nagrade, dobitnik je nagrade za Najbolji veliki kamp i Kamp godine u Hrvatskoj (2019.), a ponosni je vlasnik i titule najboljih na području digitalizacije i online marketinga među najboljim kampovima u Europi.

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...