170 pregleda
Ana Pilato u rubrici Hrana i piće od Ana Pilato

Kako je bilo na Aminess Wine & Gourmet Nights po prvi puta održanom na Korčuli?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi u suradnji s renomiranim chefom Davidom Skokom po prvi je puta projekt Aminess Wine & Gourmet Nights održala na Korčuli i to uz izvrsnu posjećenost gostiju. Posebno izdanje projekta u obliku kasnijeg ručka održalo se proteklog vikenda u Aminess Korčula Heritage Hotelu gdje su za goste specijalitete pripremali David Skoko i Hrvoje Zirojević.

Ovim fantastičnim ručkom u pet sljedova, u režiji poznatih majstora kulinarstva Davida Skoke i splitskog chefa Zirojevića, gosti su se imali prilike upoznati s bogatstvom i raznolikosti gastronomije te lokalnih, autohtonih namirnica. Uz vrhunske specijalitete, gosti su kušali vina Bačić i Bura Mrgudić. Riječ je o projektu u sklopu kojeg je tijekom protekle tri sezone održano 26 večera u Istri na kojima je uživalo više od 1500 posjetitelja iz cijele regije. Ovo je prvi puta da se projekt održava i u Dalmaciji. 

„Izrazito mi je drago što smo projekt Aminess Wine & Gourmet Nights napokon uspjeli predstaviti u još jednoj prekrasnoj destinaciji u kojoj Aminess posluje, točnije gostima Korčule. Bilo je predivno iskustvo pripremati vrhunske specijalitete uz kolegu Hrvoja Zirojevića i iz prve ruke vidjeti reakcije gostiju. Kroz ovakvu gourmet ponudu dodatno promovirati bogatstvo i raznolikost hrvatske gastronomije“, izjavio je David Skoko.

Posljednju ovogodišnju priliku za sudjelovanje na projektu Aminess Wine & Gourmet Nights gosti će imati u petak 5. studenoga 2021. u à la carte restoranu Oliveto u novigradskom hotelu Aminess Maestral kada će ponovno kuhati David Skoko i Hrvoje Zirojević, dok će se za vina pobrinuti vinar Matošević.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...