339 pregleda
Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od Monika Kiris (8.8k bodova)

Kada i gdje će se održati međunarodna konferencija WINE EnoGASTRO VIP Event 2023. godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+18 glasa
Redakcija od Redakcija (130k bodova)
odabran od Hrvoje Hladnik
 
Najbolji odgovor

WINE EnoGASTRO VIP Event 2023

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

WINE Enogastro VIP Event u 2023.godini „poteći će” iz Rijeke iz grada koji teče

Dantes Begić - Ricerca Mercato

Tradicija koja traje bez prestanka već sedmu godinu (od 2017.-te) uz do sada organiziranih 27 eventa diljem Hrvatske se nastavlja. Organizator agencija RICERCA MERCATO odlučila je najaviti za iduću 2023. godinu vrlo kvalitetni i sadržajno iznimno bogati WINE EnoGASTRO VIP Event.

Događaj koji ima svoju autentičnost i posebnost, usmjeren na goste restoratere, hotelijere te općenito na HoReCa sektor i turizam.

Nakon iznimno dobro posjećenih evenata u 2022. i u narednoj godini tim agencije RICERCA MERCATO na čelu s Dantesom Begićem odlučio se na organizaciju 5 evenata u istim vrlo kvalitetnim enogastronomskim destinacijama domaćinima koje su to bile i ove godine. 

Destinacije i domaćini

  • Rijeka (Hotel Bonavia Plava Laguna) - 1. ožujka 2023.
  • Novigrad (Istra) (Hotel Rivalmare i CMIK (Centar za manifestacije)) - 3. ožujka 2023.
  • Split (Hotel Amphora) - 15. ožujka 2023.
  • Zadar (Falkensteiner Hotel & Spa Iadera) - 17. ožujka 2023.
  • Zagreb (Hotel Antunović) - 29. ožujka 2023.

Dantes Begić - Ricerca Mercato

U 2022. godini WINE EnoGASTRO VIP Eventi bili su iznimno dobro posjećeni i na pet evenata bilo je ukupno više od 1800 gostiju iz ugostiteljsko-turističke struke, sudjelovalo je čak 25 govornika i edukatora s 21 različitom temom, a svoje kuharsko umijeće i specijalitete prezentiralo je ukupno 30 Chefova - kuharskih majstora. Gosti su se mogli educirati kroz degustaciju 50 različitih lokalnih specijaliteta koja su bila sljubljena s vrhunskim vinima vinara koji su bili partneri evenata.

U izlagačkom dijelu ograničen je broj izlagača i organizator vrlo veliki naglasak daje hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalne enogastronomije, kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma.

Posebnost događaja je i ta da je organizator i u idućoj 2023. godini u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima svojim uzvanicima omogućio sve besplatno:

  • besplatan ulaz za uzvanike,
  • besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova),
  • besplatne degustacije, predavanja, radionice i edukacije,
  • besplatne enogastronomske edukacije i prezentacije – Cooking show.

Dantesovi eventi imaju i humanitarnu notu stoga će organizirani edukativni Cooking Show biti i ove godine humanitaran, a sudjelovati će oni restorateri i hotelijeri koji žele pokazati humanost i žele pomoći onima kome je pomoć potrebna.

Glavni ciljevi eventa su EDUKACIJA HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke (djelatnika – Managera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara, barista...) te proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

Organizator, Dantes Begić, rekao je:

U 2023.godini na našim eventima imati ćemo puno vrlo lijepih noviteta kao i svake godine jer smo nepresušni izvor ideja. Naši gosti nas prepoznaju kao jedinstven i drugačiji događaj, a takvi ćemo nastojati i ostati. Ciljano na evente pozivamo restoratere i hotelijere i općenito HoReCa struku jer nm je cilj njih educirati i povezati s kvalitetnim proizvođačima raznih delicija i proizvoda.

Begić je dodao i:

Naš glavni posao su Mystery Guest projekti tj. Tajni gost projekti, koji nam ukazuju na mane, probleme i nedostatke našeg turizma. Tijekom i ove godine projekti su nam pokazali da moramo raditi na izražaju  lokalne ponude, ali i da imamo sve veći problem s kvalitetom usluge na koji mi već godinama ukazujemo. Sezona je bila jako dobra, a kvalitetu usluge i odnosa prema gostu imali smo na osrednjem nivou. Takvom razinom kvalitete usluge ne smijemo biti zadovoljni već nešto poduzeti. Kroz naše projekte tajni gost ustanovili smo da u 85% ugostiteljskih objekata (restorana, konoba, bistroa i barova) djelatnici ne pozivaju na ponovni dolazak, a u čak 60% objekata nisu nam se zahvalili na dolasku niti su nas pozdravili na odlasku. To je naša zbilja! Zato našim eventima želimo potaknuti HORECA sektor na edukacije. Naša ćemo predavanja čim više usmjeriti na edukacije s ciljem podizanja razine kvalitete usluge.

Dantes Begić - Ricerca Mercato

Od samoga početka organiziranja evenata još od 2017. godine vrlo velik je interes za eventima partnera izlagača i uzvanika/gostiju te iz godine u godinu dodatno raste.

Organizator poziva sve zainteresirane potencijalne partnere i izlagače kao i dosadašnje partnere i izlagače (vino, rakije, meso, pršuti, kobasice, sir, riba, ugostiteljska oprema i proizvođače raznih kvalitetnih proizvoda) koji žele biti dio ovih lijepih evenata mogu se obratiti iskazanim interesom i upitom za suradnju direktno na email: info@dantes.biz

Slična pitanja

1 odgovor
Nino Marić 12.03.2022. pitanje u rubrici Hrana i piće od Nino Marić (15.7k bodova)
1 odgovor
Ana Pilato 23.03.2022. pitanje u rubrici Hrana i piće od Ana Pilato (7.9k bodova)
1 odgovor
2 odgovora
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
Udruga eCommerce Hrvatska

Zagreb, 28.03.2023.
PRIJAVE
Znatko medijski pokriva
WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike
Znatko medijski pokriva

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

FUTURE TENSE 2023

FUTURE TENSE 2023

Poslovna konferencija orijentirana budućnosti

Zagreb, 10. i 11. 5. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Superprodavač 2023

Superprodavač 2023

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.6k pitanja

16.8k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...