213 pregleda
Ana Pilato u rubrici Hrana i piće od Ana Pilato (6.2k bodova)

Kada i gdje je Zagreb WINE EnoGASTRO Vip Event 2022?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija (80.1k bodova)
prikazano od Znatko

WINE EnoGASTRO Vip Event 2022 u Zagrebu

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

Nakon dva uspješna eventa koji su se održali prošlog tjedna u Zadru i Splitu, u zagrebačkom hotelu Westin, 24. ožujka 2022. priprema se i treći na kojem će se posjetiteljima predstaviti mnogobrojni proizvođači hrane i vinari, a održati će se i mnogobrojne zanimljive radionice.

Wine EnoGASTRO Vip Event u zagrebačkom Hotelu Westin počinje u 14 sati, pa će se nakon pića dobrodošlice posjetitelji moći družiti s izlagačima i kušati njihove proizvode, a radionice će se održati u popodnevnim satima.

  • U 15 sati niz radionica otvara veliki vinski virtuoz Rade Bobanović koji će posjetiteljima predočiti ekološku izvrsnost Zadarskih vinara.
  • U 15.30 sati, Josip Ukalović, vlasnik marketinške agencije Adductus posjetitelje će uvesti u svijet digitalnog marketinga i ispričati koliko je on bitan u turizmu.
  • U 15.45 sati, nakon priče o digitalnom marketingu, vinska conossier-ka Manuela Maras i novinarka Sunčana Barušić ispričati će publici koliko je, naročito za male vinare i OPG-ove bitan marketing i u tiskanom obliku te kako odabrati najbolji model u medijima.
  • U 16 sati, publiku će ruku pod ruku s vinima Prelac voditi velika vinska dama Mira Šemić te dočarati divote koje nudi ova momjanska vinarija.

Fina vina i dobra hrana još su bolji kada ih se kuša u društvu vinara i proizvođača, pa će gosti ovog događanja sat vremena pauze sigurno iskoristiti za dodatno upoznavanje, razgovore te sklapanje poznanstava i poslova.

  • U 17.30 sati na redu je radionica jednog od najboljih mladih F&B managera Davida Hrkača koji će publici ispričati kako unaprijediti odjel hrane i pića.
  • U 18 sati, sommelier WSET 3, Jure Andrijašević predočit će publici sve puteve i stranputice modernog Gina.
  • U 18.30 sati, posljednju vrlo kvalitetnu i zanimljivu radionicu pod nazivom „Preduvjet za razvoj turizma, povećanje posjećenosti u ugostiteljstvu te povećanje profita“ voditi će sommelier i ugostitelj Mario Meštrović
  • U 19.30 sati se zatvara izlagački prostor.

Organizator događaja je Dantes sa svojim timom agencije Ricerca Mercato, sa partnerima: Hrvatska turistička zajednica, Grad Zagreb i Turistička zajednica grada Zagreba, Zagrebačka županija i Turistička zajednica Zagrebačke županije, Hrvatska gospodarska komora ŽK Zagreb i Maistra hotel WESTIN i pokroviteljima: Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske. Znatko je medijski pokrovitelj Zagreb WINE EnoGASTRO Vip Event-a 2022.

Znatko medijski pokriva

Zagreb, 29. i 30.11. 2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

GAME CHANGERPrva poslovna gaming i metaverse konferencija

Zagreb, 01.12.2022.

KOTIZACIJE
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.6k pitanja

14.9k odgovora

3.4k komentara

1.4k korisnika

...