278 pregleda
Ana Pilato u rubrici Hrana i piće od Ana Pilato (7.9k bodova)

Kada i gdje je Zagreb WINE EnoGASTRO Vip Event 2022?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija (131k bodova)
prikazano od Znatko

WINE EnoGASTRO Vip Event 2022 u Zagrebu

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

Nakon dva uspješna eventa koji su se održali prošlog tjedna u Zadru i Splitu, u zagrebačkom hotelu Westin, 24. ožujka 2022. priprema se i treći na kojem će se posjetiteljima predstaviti mnogobrojni proizvođači hrane i vinari, a održati će se i mnogobrojne zanimljive radionice.

Wine EnoGASTRO Vip Event u zagrebačkom Hotelu Westin počinje u 14 sati, pa će se nakon pića dobrodošlice posjetitelji moći družiti s izlagačima i kušati njihove proizvode, a radionice će se održati u popodnevnim satima.

  • U 15 sati niz radionica otvara veliki vinski virtuoz Rade Bobanović koji će posjetiteljima predočiti ekološku izvrsnost Zadarskih vinara.
  • U 15.30 sati, Josip Ukalović, vlasnik marketinške agencije Adductus posjetitelje će uvesti u svijet digitalnog marketinga i ispričati koliko je on bitan u turizmu.
  • U 15.45 sati, nakon priče o digitalnom marketingu, vinska conossier-ka Manuela Maras i novinarka Sunčana Barušić ispričati će publici koliko je, naročito za male vinare i OPG-ove bitan marketing i u tiskanom obliku te kako odabrati najbolji model u medijima.
  • U 16 sati, publiku će ruku pod ruku s vinima Prelac voditi velika vinska dama Mira Šemić te dočarati divote koje nudi ova momjanska vinarija.

Fina vina i dobra hrana još su bolji kada ih se kuša u društvu vinara i proizvođača, pa će gosti ovog događanja sat vremena pauze sigurno iskoristiti za dodatno upoznavanje, razgovore te sklapanje poznanstava i poslova.

  • U 17.30 sati na redu je radionica jednog od najboljih mladih F&B managera Davida Hrkača koji će publici ispričati kako unaprijediti odjel hrane i pića.
  • U 18 sati, sommelier WSET 3, Jure Andrijašević predočit će publici sve puteve i stranputice modernog Gina.
  • U 18.30 sati, posljednju vrlo kvalitetnu i zanimljivu radionicu pod nazivom „Preduvjet za razvoj turizma, povećanje posjećenosti u ugostiteljstvu te povećanje profita“ voditi će sommelier i ugostitelj Mario Meštrović
  • U 19.30 sati se zatvara izlagački prostor.

Organizator događaja je Dantes sa svojim timom agencije Ricerca Mercato, sa partnerima: Hrvatska turistička zajednica, Grad Zagreb i Turistička zajednica grada Zagreba, Zagrebačka županija i Turistička zajednica Zagrebačke županije, Hrvatska gospodarska komora ŽK Zagreb i Maistra hotel WESTIN i pokroviteljima: Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske. Znatko je medijski pokrovitelj Zagreb WINE EnoGASTRO Vip Event-a 2022.

Slična pitanja

1 odgovor
Nino Marić 12.03.2022. pitanje u rubrici Hrana i piće od Nino Marić (15.7k bodova)
1 odgovor
Znatko medijski pokriva

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

FUTURE TENSE 2023

FUTURE TENSE 2023

Poslovna konferencija orijentirana budućnosti

Zagreb, 10. i 11. 5. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Superprodavač 2023

Superprodavač 2023

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.6k pitanja

16.9k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...