Mnogi sakriveni odgovori su sada vraćeni nakon ovog problema.
331 pregleda
Nino Marić u rubrici Hrana i piće od Nino Marić (10.6k bodova)

Kada je WINE ENOGASTRO VIP EVENT 2022 u Zadru?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija (85.7k bodova)
prikazano od Znatko

Oživimo i unaprijedimo zajednički ugostiteljsko-turistički sektor

WINE ENOGASTRO VIP EVENT 2022 - Zadar

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastro znalaca održava se u Zadru, 15. ožujka 2022. u prekrasnom hotelu Falkensteiner Hotel&Spa Iadera*****

Uspješna međunarodna konferencija gastro znalaca i ove godine otvara svoja vrata i najavljuje niz uspješnih događaja. Nakon uspješnih pet godina organiziranih susreta na čelu s Dantesom Begićem i ove godine nastavljaju se događaji s ciljem da se pomogne turističkim djelatnicima da svoju uslugu i ponudu dignu na što viši nivo.

Osnovni cilj ove međunarodne konferencije je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača s ugostiteljsko-turističkim sektorom. Kako bi taj cilj ostvarili Wine EnoGASTRO Vip Event će i ove 2022. godine na pet lokacija okupiti vrhunske enologe, vinare, edukatore i vodeće lokalne proizvođače kako bi ih povezali s ugostiteljima, hotelijerima i turističkim djelatnicima. Šestu godinu za redom goste očekuju prezentacije odličnih govornika, sommelier-a, chef-ova i ugostitelja.

Od poznatih imena svakako treba istaknuti Miru Šemić, Marija Meštrovića, Renata Todesca, Manuelu Maras, Maria Majcena, Josipa Oriškovića, Tomislava Razumovića, Davida Hrkača, Zvonimira Pelka i mnoge druge.

Uz chef-ove hotela domaćina (Falkensteiner hoteli Iadera i Borik, hotela Amphora, Westin, Bonavia Plava Laguna i Marina & Hotel Nautica) gostovati će i mnogobrojni restorani i njihovi chef-ovi – kao što su Brasseria on 7 i Zinfandel iz Splita, Foša iz Zadra, restorani Hotela Baška Voda, Konoba Ribica Rijeka, Maškovića Han, Marina Punat, Konoba Loznati sa Cresa, Konoba Rino iz Momjana, Konoba Kala sa Brača i mnogi drugi.

Na svakom događaju prezentirat će se regija u kojoj se događaj održava s naglaskom na bogatu enogastronomiju i kulturu. Prvi u nizu biti će Zadar gdje konferencija gostuje 15. ožujka 2022. u prekrasnom hotelu Falkensteiner Hotel&Spa Iadera*****.

Nakon događaja u Zadru slijede:

  1. Split 17.ožujka 2022. - Hotel Amphora****
  2. Zagreb 24. ožujka 2022. - Hotel Westin Zagreb*****
  3. Rijeka 29. ožujka 2022. - Hotel Bonavia Plava Laguna****
  4. Novigrad 31. ožujka 2022. – Marina & Hotel Nautica****

Vjerujemo kako će i ove 2022. godine Wine EnoGASTRO Vip Event-i biti uspješni te da će doprinijeti poboljšanju znanja i kvalitete usluge i ponude našeg turističkog i ugostiteljskog sektora.

Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.6k pitanja

15.2k odgovora

3.4k komentara

1.4k korisnika

...