Nino Marić u rubrici Hrana i piće od

Kada je WINE ENOGASTRO VIP EVENT 2022 u Zadru?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+13 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Oživimo i unaprijedimo zajednički ugostiteljsko-turistički sektor

WINE ENOGASTRO VIP EVENT 2022 - Zadar

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastro znalaca održava se u Zadru, 15. ožujka 2022. u prekrasnom hotelu Falkensteiner Hotel&Spa Iadera*****

Uspješna međunarodna konferencija gastro znalaca i ove godine otvara svoja vrata i najavljuje niz uspješnih događaja. Nakon uspješnih pet godina organiziranih susreta na čelu s Dantesom Begićem i ove godine nastavljaju se događaji s ciljem da se pomogne turističkim djelatnicima da svoju uslugu i ponudu dignu na što viši nivo.

Osnovni cilj ove međunarodne konferencije je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača s ugostiteljsko-turističkim sektorom. Kako bi taj cilj ostvarili Wine EnoGASTRO Vip Event će i ove 2022. godine na pet lokacija okupiti vrhunske enologe, vinare, edukatore i vodeće lokalne proizvođače kako bi ih povezali s ugostiteljima, hotelijerima i turističkim djelatnicima. Šestu godinu za redom goste očekuju prezentacije odličnih govornika, sommelier-a, chef-ova i ugostitelja.

Od poznatih imena svakako treba istaknuti Miru Šemić, Marija Meštrovića, Renata Todesca, Manuelu Maras, Maria Majcena, Josipa Oriškovića, Tomislava Razumovića, Davida Hrkača, Zvonimira Pelka i mnoge druge.

Uz chef-ove hotela domaćina (Falkensteiner hoteli Iadera i Borik, hotela Amphora, Westin, Bonavia Plava Laguna i Marina & Hotel Nautica) gostovati će i mnogobrojni restorani i njihovi chef-ovi – kao što su Brasseria on 7 i Zinfandel iz Splita, Foša iz Zadra, restorani Hotela Baška Voda, Konoba Ribica Rijeka, Maškovića Han, Marina Punat, Konoba Loznati sa Cresa, Konoba Rino iz Momjana, Konoba Kala sa Brača i mnogi drugi.

Na svakom događaju prezentirat će se regija u kojoj se događaj održava s naglaskom na bogatu enogastronomiju i kulturu. Prvi u nizu biti će Zadar gdje konferencija gostuje 15. ožujka 2022. u prekrasnom hotelu Falkensteiner Hotel&Spa Iadera*****.

Nakon događaja u Zadru slijede:

  1. Split 17.ožujka 2022. - Hotel Amphora****
  2. Zagreb 24. ožujka 2022. - Hotel Westin Zagreb*****
  3. Rijeka 29. ožujka 2022. - Hotel Bonavia Plava Laguna****
  4. Novigrad 31. ožujka 2022. – Marina & Hotel Nautica****

Vjerujemo kako će i ove 2022. godine Wine EnoGASTRO Vip Event-i biti uspješni te da će doprinijeti poboljšanju znanja i kvalitete usluge i ponude našeg turističkog i ugostiteljskog sektora.

Slična pitanja

1 odgovor 422 👀
1 odgovor 353 👀
2 odgovora 282 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...