Nino Marić u rubrici Turizam i putovanja od

S obzirom na izniman interes i velik uspjeh prethodnih kulinarsko-zabavnih izdanja, kada Aminess pokreće za svoje goste novu sezonu ekskluzivnih večera i kulinarskih radionica?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Aminess pokreće novu sezonu ekskluzivnih večera i kulinarskih radionica u režiji Davida Skoke

S obzirom na izniman interes i velik uspjeh prethodnih izdanja, Aminess hoteli i kampovi su za svoje goste i sve zainteresirane i za ovu 2022. godinu pripremili niz gourmet događanja s kojima najavljuju još jednu fantastičnu sezonu u Novigradu i na Korčuli. Tako uskoro počinju nova izdanja projekata Aminess Wine & Gourmet Nights te Aminess Cooking with Class by David Skoko za koje su prijave otvorene već sada.

Već krajem ožujka 2022. počinje novo izdanje ekskluzivnih večera Aminess Wine & Gourmet Nights u režiji renomiranog chefa - David Skoko. Uz njega će se za posebno gourmet iskustvo gostiju ove godine pobrinuti i neka od brojnih drugih poznatih imena iz svijeta kulinarstva, među kojima su Janez Bratovž, Melkior BašićIgor Jagodić, Jorg ZupanMatija Bogdan i Hrvoje Zirojević. Kako bi se na što bolji način prezentirali lokalni specijaliteti, večerama će se pridružiti i istarski vinari koji spajaju vrhunska vina s biranim specijalitetima - CoronicaTomazDamjanićCujBenvenutiFranck Arman i Matošević.

Večere će se i ovoga puta održavati à la carte restoranu Oliveto novigradskog hotela Aminess Maestral te u novigradskom restoranu Half 8, a na rasporedu su svakog zadnjeg petka u mjesecu, počevši od ožujka pa sve do listopada. Osim u Novigradu, večere će se 13. svibnja i 16. rujna 2022. održati i na Korčuli u Aminess Korčula Heritage Hotelu, gdje će za goste specijalitete pripremati David Skoko i Hrvoje Zirojević.

Od travnja 2022. kreće i nova sezona projekta Aminess Cooking with Class by David Skoko koji objedinjuje čari odmora u Istri i učenje od chefa Skoke. Ovaj ekskluzivni gourmet paket Aminess Maestral Hotela podrazumijeva vikend smještaj u renoviranim sobama hotela te sudjelovanje na stručnoj radionici kuhanja uz bogat izbor lokalnih namirnica u a' la carte restoranu hotela pod vodstvom jednog od najboljih hrvatskih chefova. Među glavnim sastojcima je svakako i nagrađivano maslinovo ulje Vergal koje proizvodi Aminess. Datumi održavanja su od 15. do 17. travnja, od 29. travnja do 1. svibnja, od 13. do 15. svibnja, od 27. do 29. svibnja, od 9. do 11. rujna, od 30. rujna do 2. listopada, od 28. do 30. listopada te od 4. do 5. studenoga - sve u 2022. godini.

Mjesto za sudjelovanje na Aminess Wine & Gourmet Nights večerama ili na gourmet vikendu Aminess Cooking with Class by David Skoko može se rezervirati na:

Slična pitanja

2 odgovora 656 👀
1 odgovor 256 👀
1 odgovor 373 👀
1 odgovor 220 👀
1 odgovor 245 👀
1 odgovor 6.9k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...