234 pregleda
Nino Marić u rubrici Turizam i putovanja od Nino Marić [Ekstraktivan] (5.9k bodova)

S obzirom na izniman interes i velik uspjeh prethodnih kulinarsko-zabavnih izdanja, kada Aminess pokreće za svoje goste novu sezonu ekskluzivnih večera i kulinarskih radionica?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (16.6k bodova)

Aminess pokreće novu sezonu ekskluzivnih večera i kulinarskih radionica u režiji Davida Skoke

S obzirom na izniman interes i velik uspjeh prethodnih izdanja, Aminess hoteli i kampovi su za svoje goste i sve zainteresirane i za ovu 2022. godinu pripremili niz gourmet događanja s kojima najavljuju još jednu fantastičnu sezonu u Novigradu i na Korčuli. Tako uskoro počinju nova izdanja projekata Aminess Wine & Gourmet Nights te Aminess Cooking with Class by David Skoko za koje su prijave otvorene već sada.

Već krajem ožujka 2022. počinje novo izdanje ekskluzivnih večera Aminess Wine & Gourmet Nights u režiji renomiranog chefa - David Skoko. Uz njega će se za posebno gourmet iskustvo gostiju ove godine pobrinuti i neka od brojnih drugih poznatih imena iz svijeta kulinarstva, među kojima su Janez Bratovž, Melkior BašićIgor Jagodić, Jorg ZupanMatija Bogdan i Hrvoje Zirojević. Kako bi se na što bolji način prezentirali lokalni specijaliteti, večerama će se pridružiti i istarski vinari koji spajaju vrhunska vina s biranim specijalitetima - CoronicaTomazDamjanićCujBenvenutiFranck Arman i Matošević.

Večere će se i ovoga puta održavati à la carte restoranu Oliveto novigradskog hotela Aminess Maestral te u novigradskom restoranu Half 8, a na rasporedu su svakog zadnjeg petka u mjesecu, počevši od ožujka pa sve do listopada. Osim u Novigradu, večere će se 13. svibnja i 16. rujna 2022. održati i na Korčuli u Aminess Korčula Heritage Hotelu, gdje će za goste specijalitete pripremati David Skoko i Hrvoje Zirojević.

Od travnja 2022. kreće i nova sezona projekta Aminess Cooking with Class by David Skoko koji objedinjuje čari odmora u Istri i učenje od chefa Skoke. Ovaj ekskluzivni gourmet paket Aminess Maestral Hotela podrazumijeva vikend smještaj u renoviranim sobama hotela te sudjelovanje na stručnoj radionici kuhanja uz bogat izbor lokalnih namirnica u a' la carte restoranu hotela pod vodstvom jednog od najboljih hrvatskih chefova. Među glavnim sastojcima je svakako i nagrađivano maslinovo ulje Vergal koje proizvodi Aminess. Datumi održavanja su od 15. do 17. travnja, od 29. travnja do 1. svibnja, od 13. do 15. svibnja, od 27. do 29. svibnja, od 9. do 11. rujna, od 30. rujna do 2. listopada, od 28. do 30. listopada te od 4. do 5. studenoga - sve u 2022. godini.

Mjesto za sudjelovanje na Aminess Wine & Gourmet Nights večerama ili na gourmet vikendu Aminess Cooking with Class by David Skoko može se rezervirati na:

Slična pitanja

2 odgovora 306 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...