68 pregleda
Nino Marić u rubrici Poslovanje od Nino Marić [Ekstraktivan] (5.2k bodova)

Koji je program 7. konferencije o pravu i politici tržišnog natjecanja, a koja se organizira u spomen na prof. Vedrana Šoljana?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija [Ekstraktivan] (9.1k bodova)

7. konferencija o pravu i politici tržišnog natjecanja u spomen na prof. Vedrana Šoljana: Novi trendovi i (stari) provedbeni izazovi – jesmo li spremni za novu eru?

Međunarodna trgovačka komora (ICC) Hrvatska – Komisija za zaštitu tržišnog natjecanja i Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim društvom za pravo i politiku tržišnog natjecanja (HDPPTN) i Akademskim udruženjem za pravo tržišnog natjecanja (ASCOLA) SEE Chapter & ASCOLA CE Chapter organiziraju....

7. konferenciju o pravu i politici tržišnog natjecanja

...koja će se održati 12. i 13. svibnja 2021. godine, u hotelu Ambasador, u Opatiji.

Konferencija o pravu i politici tržišnog natjecanja će omogućiti forum za raspravu stručnjacima u području prava tržišnog natjecanja, a teme uključuju e-trgovinu i vertikalna ograničenja, reformu horizontalnih smjernica, zakon o digitalnim tržištima i e-platforme, pravo obrane u pravu tržišnog natjecanja, izazove u primjeni prava tržišnog natjecanja u CEE i SEE zemljama te novosti u pravu tržišnog natjecanja u CEE / SEE regiji. Ove će se godine prvi put, drugog dana konferencije održati poludnevni paralelni program "Trening o usklađenosti s pravom tržišnog natjecanja – što se smije, a što ne". Renomirani hrvatski odvjetnici u ovom području održat će ovaj trening, koji će obuhvatiti temeljne hrvatske i EU propise o zaštiti tržišnog natjecanja uključujući:

  • zlouporabu vladajućeg položaja,
  • kartele,
  • ostale zabranjene sporazume,
  • prijava koncentracija,
  • itd.

Više saznajte ovdje.

Slična pitanja

1 odgovor 296 pregleda


Future in Compliance

Role of GDPR and Compliance in Business

online, 27. svibnja 2022.
Kupi ulaznicu!

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.2k pitanja

13.3k odgovora

2.7k komentara

1.3k korisnika

...