Zdravko Lozancic u rubrici Odjeća i obuća od Zdravko Lozancic

Moja djevojka ima običaj nositi prilično uske košulje bez grudnjaka. Sitna je i to pokazuje cijeli oblik njezinih grudi.

Fizički sam malo ljubomoran (ne toliko emocionalno) pa me to čini nemirnim. Pominjao sam to nekoliko puta, ali ona to nastavlja činiti i ne razmišljajući o tome.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+23 glasa
Tamara Mađer od Tamara Mađer

Osobno nosim grudnjak u javnosti pa čak i kod kuće. Počela sam ga nositi još od puberteta jer su mi uvijek svi govorili moraš to nositi ako želiš u javnost.

Tako su mi, kao i većini djevojaka, utuvili u glavu da žene moraju nositi grudnjake makar oni bili neudobni zbog pritiska žice, tkanine i kopče. Žene sa većim grudima najčešće redovno nose grudnjake jer im smanjuju pritisak na vratnu kralježnicu i umanjuje bolove koje su prouzrokovane težinom grudi. 

No, na temelju znanstvenog istraživanja zdravije je da žene ne nose grudnjake i da im se grudi neće objesiti. Nego će im s vremenom ojačati mišićno tkivo, na taj način neće doći do "obješenosti" grudi nego će biti čvršće i punije.

Nemam ništa protiv samopouzdanih djevojaka koje ne nose grudnjake u javnosti. Kada se grudnjak ne nosi bradavice dišu i u pravilnom su položaju u odnosu na grudnjak, što osigurava nesmetano dojenje u trudnoći (bez uvučenih bradavica). Štede novac, nema oštećenja na koži, znoj ispod grudi nesmetano može ispariti.. Nekako ispada da je puno više razloga za ne nositi grudnjak.

Odluka o toj temi u potpunosti mora biti na djevojci jer ona svoje tijelo i potrebe najbolje poznaje i to bez imalo okude. 

+17 glasa
Nikolina Zeljko od Nikolina Zeljko
Ja osobno ne mogu ne nositi grudnjak u javnosti, osim ako ne nosim debelu dušu ili džempere.

Iako imam male košarice grudnjaka, osjećam se jako samosvjesno i ogoljeno, jer mi se ocrtava ju bradavice.

Cijenim ljude koji imaju slobodu nanošenja grudnjaka, no nisam jedna od njim.

Imam osjećaj da je svijet previše nastanjen ljudima koji "uživaju" vidjeti bradavice, a osobno nisam tip koji će prirediti besplatnu predstavu.
+15 glasa
Elena Dundović od Elena Dundović
Pa iskreno, zna mi se dogoditi da izađem van bez grudnjaka ali nemam neki problem sa time. U pravilu ga nosim stalno kad sam izvan kuće, zbog posla, ali čim dođem kući ga skinem. Jednostavno volim da mi je u kućnoj varijanti najudobnije moguće, ne želim da me išta stišće i žulja. Iako u pravilu svi mi grudnjaci odgovaraju tako da me ne žuljaju, ali svejedno neka navika mi je doći kući i presvući se pa tako i skinuti grudnjak.

Slična pitanja

3 odgovora 346 👀
1 odgovor 401 👀
1 odgovor 284 👀
3 odgovora 745 👀
4 odgovora 3.9k 👀
6 odgovora 649 👀
2 odgovora 912 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...