150 pregleda
Marija Miha u rubrici Odjeća i obuća od Marija Miha (8.0k bodova)

Kako je nastala web trgovina - Modna katedra? Koji je bio njen put od samih početaka, od ideje, pa sve do danas? 

Tko sve može sudjelovati u Modnoj katedri i kako se isplati? Koje sve odjevne predmete nudite? Obuća?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Filip Carić od Filip Carić (582 bodova)

Modna katedra nastala je još 2013. kao studentski projekt, kada je za cilj imala izraditi majice s kapuljačom za sve fakultete i sveučilišta u Hrvatskoj. Od samih početaka stavljen je naglasak na stvaranje kvalitetnog jedinstvenog proizvoda koji će kupac nositi dugi niz godina. 

U 2020. godini odlučili smo malo proširiti svoju ponudu. Dotadašnju strategiju i usmjerenje isključivo na fakultete proširili smo u dva segmenta: Custom on demand platformu za kreatore i Custom Merch za sve sudionike kojima treba veća količina personaliziranih artikala svih vrsta, od fakulteta, udruga, tvrtki, malih biznisa i slično. U sklopu svoje web stranice, otvorili smo platformu koja na jednom mjestu okuplja kreatore, odnosno dizajnere, koji ondje mogu imati vlastiti web shop i predstaviti svoje proizvode. Platforma je specijalizirana za proizvodnju personaliziranih tekstilnih proizvoda, a namijenjeni su svakome tko želi izraditi svoj brendirani proizvod, a ne želi imati inicijalnih ulaganja te brinuti o operativnim poslovima.

Na našoj platformi mogu biti i svi oni s postojećim brendovima koji žele operativni posao prebaciti na treću osobu, a na raspolaganju smo i organizacijama i pojedincima za potrebe humanitarnih projekata. U sklopu web shopa, zbog korone i online predavanja, fakultetima smo omogućili prodaju kroz njihove kanale gdje oni preuzimaju prednarudžbe, izrađuju, i zatim kurirskom službom dostavljaju na adrese studenata. S druge strane, segment izrade personaliziranih proizvoda proširili smo s novim artiklima, tehnikama ispisa i okrenuli se puno širem segmentu kupaca. Prepoznata je potreba tržišta za kvalitetnim i personaliziranim artiklima i na tome smo odlučili graditi vlastiti put.

Negdje tijekom 2020. godine prepoznali smo i važnost održive mode. Naišli smo na odlične proizvode od bio pamuka ili/i od recikliranih materijala. U početku smo krenuli s nekoliko osnovnih artikala poput bio kratkih majica i majica s kapuljačom koje su kombinacija bio pamuka i recikliranog poliestera, a u međuvremenu smo ponudu proširili i u sklopu web shopa otvorili posebnu sekciju: BIO ARTIKLI.

Filip Carić
Co-Owner

MODNA KATEDRA
E. filip.caric@fivitogrupa.hr
modnakatedra.com

Slična pitanja

2 odgovora
Marko Radić 31.03.2016. pitanje u rubrici Odjeća i obuća od Marko Radić (7.2k bodova)
3 odgovora
1 odgovor
Marko Radić 31.03.2016. pitanje u rubrici Odjeća i obuća od Marko Radić (7.2k bodova)
1 odgovor
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.7k pitanja

15.3k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...