Nino Marić u rubrici Odjeća i obuća od

Kakav je to međunarodni foto-natječaj #winterspiration na Instagramu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Otkrijte ljepotu zime i sudjelujte u međunarodnom fotonatječaju #winterspiration uz Answear.hr

Početak godine Answear je iskoristio za najavu velikog međunarodnog foto natječaja koji će, među ostalim, obuhvatiti i hrvatsko tržište. U sklopu natječaja, koji traje od 13.01. do 15.02.2022., Answear poziva korisnike da na svojim Instagram profilima podijele fotografije ili video na kojima prikazuju svoju zimsku inspiraciju, a glavna nagrada iznosi 5.000 kuna.

Prijavljene fotografije i video zapise ocjenjivat će stručni žiri među kojima su: Mija Dropuljić novinarka i vlasnica portala Under Dreamskies, Matko Buntić, design team lead u agenciji 404 te Marko Gregurić, kreativni poduzetnik i vlasnik STAV studija. Lista žirija i detaljnije informacije dostupni su na linku.

Answear, koji je svojim dolaskom u Hrvatsku ostvario sjajne rezultate, na ovaj način želi zahvaliti svojim korisnicima te im uljepšati početak nove godine. Zimsko je razdoblje zaista velika inspiracija velikom broju ljudi što možemo svakodnevno vidjeti i na našim Instagram profilima. Drago nam je da možemo dijeliti inspiraciju, a one najkreativnije i nagraditi”, izjavila je Sandra Gašparić, country manager Answeara za Hrvatsku.

Početak godine kod mnogih je pravo vrijeme za otkrivanje novih hobija, ostvarivanje novih snova i planiranje sljedećih avantura. Tečaj pletenja, večer društvenih igara s prijateljima ili sanjkanje niz brdo – ideja je mnogo.

Svi sudionici natječaja u Instagram postovima trebaju označiti @answear_hr Instagram profil te dodatni #winterspirationhr, a ostali detalji natječaja dostupni su na linku.

Slična pitanja

2 odgovora 329 👀
1 odgovor 4.3k 👀
Lovro Gorup 19.10.2020. pitanje u rubrici Internet od Lovro Gorup
1 odgovor 379 👀
1 odgovor 438 👀
2 odgovora 346 👀
1 odgovor 1.5k 👀
3 odgovora 958 👀
1 odgovor 12.7k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...