1.6k pregleda
Biljana Tandara u rubrici Web Poslovanje od Biljana Tandara
Primjetila sam da neki stariji i iskusni knjigovodstveni servisi koriste i dalje za knjiženje i sve ostalo svoje aplikacije koje su napisane još za stari DOS sustav. No, ipak modernija knjigovodstva su počela sve više koristiti online software tj. web aplikacije kao servise za knjigovodstvo, a istovremeno pružaju i korisnicima svojih knjigovodstvenih usluga pristup u taj softver tj. daju im account.

Koji knjigovodstveni servisi u Hrvatskoj imaju ovu modernu online aplikaciju za knjigovodstvo? Molim, ako ima neki popis s linkovima i kontaktima. Hvala.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+7 glasa
Mario Daka od Mario Daka

Najpoznatiji domaći knjigovodstveni softveri koji su se prvi etablirali da budu online su ova tri:

Ima dosta knjnigovodstvenih servisa koji te Windows i DOS aplikacije omogućuju klijentima putem Remote Desktop protokola od Microsofta, ali to nisu online aplikacije koje ste naveli da tražite. Vjerujem da će ove tri navedene zadovoljiti sve Vaše "početne" potrebe.

Ivan Gačić 26.10.2020. pitanje u rubrici Poslovanje od Ivan Gačić
13.08.2021. promjena rubrike od Znatko
Preporučate li neki dobar knjigovodstveni servis u Zagrebu?
+7 glasa
Marko Šagi od Marko Šagi

Minimax je online računovodstveni program za koji nije potrebna instalacija, već mu pristupate preko cloud-a, bilo kada i bilo gdje. Program ima i svoju besplatnu mobilnu aplikaciju za brzi pregled poslovanja, mogućnost unosa/slikanja ulaznog računa i slanje u Pretinac za dokumente računovođi.

Minimax trenutno ima više od 1500 korisnika, od čega je više od 200 računovodstvenih servisa. Popis servisa možete preuzeti ovdje: https://www.minimax.hr/popis-racunovodstvenih-servisa/. Neka njihova iskustva, kao i razloge zašto se nakon korištenja Minimaxa više nikada ne bi vratili na stare sustave i načine, možete provjeriti u iskustvima korisnika.

–1 glas
Asja Zaninović od Asja Zaninović
uređen od Znatko

Meni osobno je jako važno da imam računovodstvo koje mogu kontaktirati i s kojima mogu surađivati on-line.

Moram priznati da sam morao promijeniti računovodkinju nakon par problematičnih situacija. Trenutačno (nakon nekoliko preporuka iz prve ruke) koristim usluge računovodstvenog servisa www.Opulento.hr . Koriste e-račune što mi je važno. S druge strane su užasno pedantni i vidim da rade na edukaciji. Super stvar s tim on-line računovodstvom je što stvarno možeš živjeti u npr Zadru, a da ti je računovođa u Zagrebu.

Da li je netko probao otvoriti tvrtku u Estoniji i imati poslovanje od tamo?

Znatko od Znatko
Molim da dodatna pitanja postavljate kao pitanja. Ovo nije klasičan forum.
–5 glasa
Matej Tolić od Matej Tolić
Biljana Tandara od Biljana Tandara
Hvala, evo baš im postavljam pitanja kod njih...
Biljana Tandara od Biljana Tandara
Vetika.hr... Nemaju online...
Biljana Tandara od Biljana Tandara
Minimax isto nisu namijenjeni za one koji nemaju knjigovodstvo koje koristi isto Minimax. Mislim da nisu ovo neki dobri... Osim Virtualnog-ureda, ali to čekam još njihov odgovor.
Matej Tolić od Matej Tolić
ako dobiješ odgovor od virtualnog ureda probaj ovo
http://www.napp.hr/podrska/nase-usluge/

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...