91 pregleda

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (27.8k bodova)
odabran od Ana Pilato
 
Najbolji odgovor

Nokia C21 Plus

Junak obitelji C-serije – Nokia C21 Plus – pametni je telefon koji nastavlja davati. Dizajniran je za izdržljivost i rigorozno je testiran kako bi se postigao uglađeni stil i snaga, a istovremeno pruža dugo trajanje baterije i što je najvažnije, ostaje pristupačan. Uređaj dolazi s dvije različite veličine baterija, 4000 mAh i 5050 mAh (iako kao i svaka baterija, i ova ima ograničene cikluse punjenja i kapacitet baterije s vremenom se smanjuje te će s vremenom možda trebati zamijeniti bateriju) koji pružaju do dva i tri dana trajanja baterije (temeljeno na stvarnom testu korištenja od strane HMD Global) odnosno - omogućavajući ljudima da dulje ostanu povezani i rijeđe pune uređaj.

Izgrađen oko snažnog unutarnjeg metalnog kućišta s IP52 ocjenom za zaštitu od vremenskih elemenata, s otpornošću na prljavštinu, prašinu i kapljice vode zahvaljujući kaljenom pokrovnom staklu koje štiti blistavi 6,5” HD+ zaslon – osiguravajući da može izdržati sve životne gužve i užurbanosti.

Dvostruka kamera od 13 MP s panoramskim i portretnim načinima rada omogućuje da snimite najbolje dijelove života sa zadivljujućim detaljima. Čist Android OS s minimalnim predučitavanjem daje vam više prostora za aplikacije i sadržaj koji odaberete. Uz to, dvije godine tromjesečnih sigurnosnih ažuriranja (od datuma globalnog lansiranja ovog pametnog telefona), a tehnologija otiska prsta i AI otključavanja lica osigurava da Nokia C21 Plus ostaje sigurna, iznutra i izvana.

Slična pitanja

1 odgovor 104 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...