100 pregleda
Nino Marić u rubrici Financije od Nino Marić [Ekstraktivan] (6.7k bodova)

Kako napisati projektni prijedlog za sredstva iz EU fondova za novu mehanizaciju i kupovinu susjednog poljoprivrednog zemljišta? Dakle, radi se domaćem OPG-u koji traži proširenje poljoprivrednog dobra, a za koji je naravno potreban barem i još jedan mehanički stroj za obradu usjeva.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Kristina Krstinić od Kristina Krstinić [Proaktivan] (785 bodova)

Što se tiče tako malih projekta rijetko su financirani kroz program Ruralnog razvoja od strane EU fondova. Također kupnja zemljišta se financira s maksimalno 10% cjelokupne investicije. Projektni prijedlog je dio obavezne dokumentacije, a upute za popunjavanje on-line obrazaca i popis kompletne popratne dokumentacije koju je potrebno prikupiti nalaze se na stranici gdje se objavljuju natječaji (www.strukturnifondovi.hr i www.ruralnirazvoj.hr ).

Svakako imajte na umu da za dobar projektni prijedlog i uspješnu prijavu morate ispunjavati natječajem zadane kriterije. Konkurencija na takvim pozivima je velika tako da je potrebno imati što više bodova i što bolji projekt da su time šanse za dobivanje bespovratnih sredstava maksimalno uvećane.

Kristina. Krstinić, univ.dipl.polit., Managing director and owner

MIKRIS Project Management ❘ Poslovno savjetovanje

kristina.krstinic@mikris.eu ❘ www.mikris.eu

Nino Marić od Nino Marić [Ekstraktivan] (6.7k bodova)
Hmmm, hoćete reći da je projekt male vrijednosti i da je za ovo konkretno bolji možda kredit od banke? Zar nema niti jedan drugi natječaj?
Kristina Krstinić od Kristina Krstinić [Proaktivan] (785 bodova)
Ima jedna varijanta mjera 6.3.1 »Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava«, možete dobiti 15.000 EUR. Sve informacije možete naći na već navedenoj internet stranici www.ruralnirazvoj.hr. Ili Hamag - Bicro kredit s niskom kamatnom stopom https://hamagbicro.hr/financijski-instrumenti/kako-do-zajma/investicije/mikro-zajam-za-ruralni-razvoj/.

Za sve detaljnije informacije možete nam se javiti na naše kontakte: http://www.mikris.eu/contact/

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...