82 pregleda
Ana Pilato u rubrici Poslovanje od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

Danas je u ponudi na tržištu dosta tvrtki odnosno konzultanata i konzultantica za dobivanje sredstava iz EU fondova. Kako odabrati konzultanta za EU projekt? Kojim smjernicama i faktorima se voditi prilikom pronalaženja i selekcije najboljeg konzultanta za EU projekt

Potpitanje: Kako se kreću cijene EU konzultanata i konzultantica na tržištu, odnosno kako kvantificirati mogućnosti za selekciju prema cijeni konzultantskih usluga?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Kristina Krstinić od Kristina Krstinić [Proaktivan] (775 bodova)

Kod odabira konzultanta najbitnije je da je osoba stručna, ima znanje, pouzdana i točna. Isto tako bitno je provjeriti reference i uspješno odrađene poslove, da znate što možete očekivati. Dajte prednost kvaliteti i ne kvantiteti. Naime kod pripreme prijave na javne natječaje potrebno je uzeti u obzir činjenicu, da je za postizanje maksimalnog broja bodova (i time dobivanje bespovratnih sredstava) potrebno projekt predstaviti na način, koji najbolje odgovara kriterijima poziva. A za to je potrebna kvalitetna i ciljano usmjerena priprema cjelokupne dokumentacije, u čemu vam glavnu potporu pruža konzultant kojeg ste odabrali.

Cijena usluge varira od natječaja do natječaja, ovisno o kompleksnosti i obimu dokumentacije koju je potrebno izraditi. Iz tog razloga nemoguće je reći točnu cijenu usluga, bez poznavanja glavnih inputa kao što su: koji je natječaj, kakav je projekt, visina investicije i iznos sufinanciranja.

Kristina. Krstinić, univ.dipl.polit., Managing director and owner

MIKRIS Project Management ❘ Poslovno savjetovanje

                                                                    kristina.krstinic@mikris.eu ❘ www.mikris.eu

Slična pitanja

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...