201 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Poslovanje od Mia Jelinčić

Kada počinju prijave za projekt Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja "Komercijalizacija inovacija"? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

20. svibnja 2022. počinje zaprimanje prijava za poziv Komercijalizacija inovacija

U petak, 20. svibnja 2022., započinje zaprimanje prijava projektnih prijedloga za poziv Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja „Komercijalizacija inovacija“.

Ovim pozivom, vrijednim 380 milijuna kuna, potaknut će se investicije mikro, malih i srednjih poduzetnika usmjerenih na proizvodnju naprednih i inovativnih proizvoda i usluga visoke dodane vrijednosti, odnosno projekti s najvećom vjerojatnošću za komercijalni uspjeh.

Projektni prijedlozi podnose se isključivo putem sustava eNPOO od 20. svibnja 2022., 11:00 sati, do 30. lipnja 2023., odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava za Poziv.

Po zaprimanju projektnih prijedloga vršit će se ocjena kvalitete prema redoslijedu zaprimanja, kako bi potencijalni korisnici, koji se kvalificiraju za dodjelu, svoje projekte mogli realizirati u što kraćem roku.

Mogu se financirati samo oni projektni prijedlozi koji udovolje svim zahtjevima postupka dodjele, pri čemu minimalni broj bodova koje je potrebno ostvariti u ocjeni kvalitete iznosi 70% ukupnog broja bodova.

Bodovni prag je veći u odnosu na ranije pozive Ministarstva i time se osiguravaju pretpostavke za prolaznost projekata visoke razine kvalitete.

Postupak dodjele sredstava provode Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja te agencija HAMAG-BICRO, a rad informatičkog sustava eNPOO u nadležnosti je Ministarstva financija.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...