288 pregleda
Nino Marić u rubrici Web Marketing od Nino Marić

Gdje će se održati dodjela marketing nagrada - Golden Drum 2022?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Golden Drum 2022 prvi put na Weekend Media Festivalu

Organizatori dodjele nagrada Golden Drum i organizatori WMF zajedno pozivaju sve marketingaše da proslave najbolje ideje, najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji oblikuju komunikacijsku industriju u Rovinju 2022. godine.

Najveća regionalna konferencija Weekend Media Festival ugostit će ove godine međunarodni Golden Drum festival! Pridružiti se mogu svi u Rovinju, te obogati svoje znanje te saznati zašto je upravo Golden Drum sinonim za marketinšku izvrsnost!

+7 glasa
Ana Pilato od Ana Pilato

Golden Drum 2022 prvi put u gostima na Weekend Media Festivalu

Najveća regionalna konferencija Weekend Media Festival (WMF) će od 22. do 25. rujna 2022. u Rovinju okupiti vodeće stručnjake i entuzijaste iz svijeta medija, marketinga i komunikacija, a cjelokupno događanje dodatno će obogatiti i Golden Drum festival koji ove godine dolazi u goste. Ovaj međunarodni kreativni festival održat će se prvi put u sklopu WMF-a, i to 23. rujna 2022.

Golden Drum predstavlja prepoznatljivi spoj kreativne, marketinške i oglašivačke industrije europske zajednice. Festival je poznat po tome da uvelike utječe na razvoj i oblikovanje cjelokupne komunikacijske industrije ne samo u Europi, već i izvan njezinih granica.

“Golden Drum ove godine kreće na jedinstveno putovanje prema Rovinju, šarmantnom istarskom gradu nedaleko od Portoroža. Tako ćemo ove godine početak jeseni obilježiti proslavom kreativnosti i inventivnosti na predivnoj hrvatskoj obali.”

...izjavila je Mojca Briščik, predsjednica Golden Druma.

Golden Drum festival svake godine slavi najbolje ideje, najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji su učinkovito oživjeli inovativne ideje te tako ostavili svoj trag u industriji, a ovogodišnja glavna tema natjecanja je Rebuilding Connection. Osim toga, novost je da Golden Drum izuzev postojećih nagrada uvodi i dvije nove:

  1. nagradu za produkcijsku agenciju godine i
  2. digitalnu agenciju godine.

"Izuzetna nam je čast ugostiti Golden Drum na Weekendu. Golden Drum je već desetljećima sinonim za izvrsnost u kreativnoj industriji, a ovom suradnjom povezujemo dva najveća medijska, marketinška i komunikacijska događaja u regiji! Veselimo se rujanskom druženju u Rovinju.”

...istaknuo je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Sve informacije i najnovije vijesti o Weekendu možete pronaći ovdje.

Slična pitanja

2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...