Nino Marić u rubrici Web Marketing od Nino Marić

Gdje će se održati dodjela marketing nagrada - Golden Drum 2022?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+12 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Golden Drum 2022 prvi put na Weekend Media Festivalu

Organizatori dodjele nagrada Golden Drum i organizatori WMF zajedno pozivaju sve marketingaše da proslave najbolje ideje, najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji oblikuju komunikacijsku industriju u Rovinju 2022. godine.

Najveća regionalna konferencija Weekend Media Festival ugostit će ove godine međunarodni Golden Drum festival! Pridružiti se mogu svi u Rovinju, te obogati svoje znanje te saznati zašto je upravo Golden Drum sinonim za marketinšku izvrsnost!

+9 glasa
Ana Pilato od Ana Pilato

Golden Drum 2022 prvi put u gostima na Weekend Media Festivalu

Najveća regionalna konferencija Weekend Media Festival (WMF) će od 22. do 25. rujna 2022. u Rovinju okupiti vodeće stručnjake i entuzijaste iz svijeta medija, marketinga i komunikacija, a cjelokupno događanje dodatno će obogatiti i Golden Drum festival koji ove godine dolazi u goste. Ovaj međunarodni kreativni festival održat će se prvi put u sklopu WMF-a, i to 23. rujna 2022.

Golden Drum predstavlja prepoznatljivi spoj kreativne, marketinške i oglašivačke industrije europske zajednice. Festival je poznat po tome da uvelike utječe na razvoj i oblikovanje cjelokupne komunikacijske industrije ne samo u Europi, već i izvan njezinih granica.

“Golden Drum ove godine kreće na jedinstveno putovanje prema Rovinju, šarmantnom istarskom gradu nedaleko od Portoroža. Tako ćemo ove godine početak jeseni obilježiti proslavom kreativnosti i inventivnosti na predivnoj hrvatskoj obali.”

...izjavila je Mojca Briščik, predsjednica Golden Druma.

Golden Drum festival svake godine slavi najbolje ideje, najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji su učinkovito oživjeli inovativne ideje te tako ostavili svoj trag u industriji, a ovogodišnja glavna tema natjecanja je Rebuilding Connection. Osim toga, novost je da Golden Drum izuzev postojećih nagrada uvodi i dvije nove:

  1. nagradu za produkcijsku agenciju godine i
  2. digitalnu agenciju godine.

"Izuzetna nam je čast ugostiti Golden Drum na Weekendu. Golden Drum je već desetljećima sinonim za izvrsnost u kreativnoj industriji, a ovom suradnjom povezujemo dva najveća medijska, marketinška i komunikacijska događaja u regiji! Veselimo se rujanskom druženju u Rovinju.”

...istaknuo je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Sve informacije i najnovije vijesti o Weekendu možete pronaći ovdje.

Slična pitanja

1 odgovor 267 👀
1 odgovor 267 👀
1 odgovor 221 👀
3 odgovora 460 👀
1 odgovor 228 👀
1 odgovor 146 👀
1 odgovor 296 👀
2 odgovora 519 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...