341 pregleda
Ivana Steković u rubrici Osobni razvoj od Ivana Steković
Koja je najgora odluka koju ste ikad donijeli?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+8 glasa
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Za mene je j...o kobna  odluka bila ,ta,  da povjerujem u savjete i tvrdnje okoline, i ostali bližnjih..da mi je određena osoba - pravi prijatelj, kojem mogu vjerovati. Ispostavilo se da je isti, sve soprotno, od onoga  što bi ta rijeć trebala u stvarnosti značiti .
Borna Matić od Borna Matić
Istina, to je i meni problem. Vjerovati najbližima i onda ti zabiju nož u leđa
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Tako nešto-a,kad shvatiš-vlak prošao,svakoiz >interesne skupine< pokupio ono, radi ćega je ,kao bio Prijatelj.
Več, par godina tvrdim,da je taj pojam-izumro.Telefon zvoni,javiš se-slijedi,kratki,,šablonski,,uvod-gdjesi-štasi-kako,si-i.?.-tad slijedi-svrha navedenog poziva-,koji u pravilu počinje s -Dali...
+3 glasa
Ana Nera Horvat od Ana Nera Horvat
Najgora odluka- ne postoji. Svaka odluka koju pojedinac donese može biti i većinom je vrijedna životna lekcija. Upravo neka "loša" životna odluka tj. njezin ishod koji smatramo lošim može biti takva lekcija koja će nam u idućoj sličnoj (ili ne sličnoj situaciji) pomoći da odlučimo na drugačiji način koji će nas dovesti do ishoda koji smatramo povoljnim za nas.

Primjerice, upišemo fakultet koji nas obrazuje za zanimanje koje nas uopće ne raduje na nagovor roditelja. Nakon tri godine shvatimo da taj fakultet nikako nije za nas. Možemo reći da je to najlošija odluka i da su zu izgubljene tri godine ali kroz te tri godine susreli smo se s novim područjem, upoznali nove ljude i shvatili što zapravo želimo raditi.
Ivan Bosanac od Ivan Bosanac
Tu za faks si u krivu. Primjerice mozes upisati neku totalnu glupost primjerice pravo. I to moze biti najgora odluka tvoga zivota. Nmg se sjetit neceg šta moze biti gore od toga
Borna Matić od Borna Matić
Najbolje onda ne upisati ništa
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Ne slažem se sa odgovorom - pitanje je, jasno postaljeno - koja je naj gora odluka koju ste donjijeli ?(postavljač nije postavio pitanje - na koji ste vi dali odgovor - koja je po vašem, bila, naj gora odluka koju ste donijeli - a, ista se naknadno, pokazala - kao, ipravnom ili savršenom.
+2 glasa
Ivona Jagatić od Ivona Jagatić
Moja najgora odluka je odlučiti vjerovati nekome. Iako tu osobu poznajem i draga mi je, ta je odluka kriva.

Kada jedna osoba izda teško je vjerovati bilo kome, a pogotovo kada izdaju 2 ili više osoba.

S jedne strane ne treba nikome vjerovati, ali s druge strane moramo vjerovati nekome jer o tome ovisimo. Ako netko vjeruje nama, to znači da i mi možemo vjerovati njima.

Slična pitanja

12 odgovora
1 odgovor

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...