148 pregleda
Nino Marić u rubrici Softver od Nino Marić (15.8k bodova)

Čemu služi PlanRadar Connect?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija (147k bodova)
prikazano od Znatko

PlanRadar predstavio PlanRadar Connect

PlanRadar Connect’ ima za cilj poboljšati automatizaciju softvera bez potrebe za kodiranjem i unaprijediti digitalnu integraciju

PlanRadar, jedna od vodećih europskih platformi za digitalnu dokumentaciju i komunikaciju u građevinskoj industriji te tržištu nekretnina, unaprijedio je integracijske sposobnosti softvera predstavljanjem PlanRadar Connecta.

Podržan vodećom platformom za automatizaciju tvrtki Workato, PlanRadar Connect ima za cilj poboljšati načine na koji se tehnološka rješenja povezuju, omogućujući korisnicima softvera PlanRadar da se besprijekorno sinkroniziraju s drugim aplikacijama, bez potrebe za složenim kodiranjem.

Poboljšanja će pružiti veću fleksibilnost korisničkoj bazi PlanRadar, spajajući njihov postojeći softver i radne procese s nagrađivanom funkcionalnošću platforme kako bi se uštedjelo vrijeme, poboljšala brzina rada i točnost te izbjegli silosi podataka koji smanjuju učinak.

Nedavni krug investicija 'Serije B' u vrijednosti od 69 milijuna dolara uvelike će pomoći i unaprijediti R&D odjel tvrtke, istovremeno pomažući financiranju novog tehnološkog središta i specijaliziranog tima za inovacije proizvoda za bržu i jednostavniju interoperabilnost s drugim softverom i programima.

Domagoj Dolinšek, suosnivač tvrtke PlanRadar i član predstavništva Uprave, izjavio je:

„Kako se građevinska industrija nastavlja razvijati u digitalnom dobu, pronalaženje učinkovitih načina za automatizaciju radnih procesa postalo je ključno za poboljšanje izvedbe projekata i poslovnog nastupa. To je bio katalizator za PlanRadar Connect. Želimo poboljšati interoperabilnost, uklanjajući prepreke nekompatibilnosti koje dolaze s korištenjem više tehnoloških sustava, stvarajući nedosljednosti u podacima i radeći dodatni posao dupliciranjem procesa. Stvaranjem jednostavnog načina integriranja s postojećom tehnologijom, tvrtke mogu raditi pametnije i postići višu razinu točnosti kada je u pitanju iskorištavanje podataka. To je zajednički pristup i nešto čemu bi šira industrija trebala težiti.”

Nova funkcionalnost će se moći koristiti kroz postojeći API softvera, čineći ga bržom i lakšom integracijom s 200+ unaprijed izgrađenih konektora, kao što su Outlook, Dropbox, Jira, SAP i Microsoft Dynamics.

U okruženju u kojem je dijeljenje informacija ključno za uspjeh projekta, PlanRadar Connect također može potaknuti veće razine komunikacije i suradnje između timova, stvarajući transparentnu sljedivost donošenja odluka.

“S obzirom na to da građevinska industrija nastoji maksimizirati učinkovitost, vidimo rastuću potražnju za automatiziranim radnim tijekovima koji povezuju timove u uredu i na terenu te u svakoj fazi životnog ciklusa građevinskog projekta. PlanRadar Connect izvrstan je primjer low-code/no-code platforme tvrtke Workato koja omogućuje svima da jednostavno kreiraju prilagođene automatizacije za premještanje kritičnih informacija o projektu i zadataka između PlanRadara i preko 200 drugih kritičnih poslovnih aplikacija,” Gautham Viswanathan, direktor proizvoda tvrtke Workato.

Dolinšek je naglasio:

„Ukoliko građevinska industrija želi postići točnost i pravovremenost informacija te istinski prihvatiti svoju digitalnu transformaciju, prvo se mora pozabaviti pitanjem tehnološke kompatibilnosti koje trenutno ometa napredak. Ovo je samo najnoviji korak u kontinuiranom razvoju našeg softvera kojeg već koristi 100 000 profesionalaca u više od 60 zemalja na dnevnoj bazi. Radujemo se pozitivnim komentarima naših korisnika nakon što počnu implementirati PlanRadar Connect u svoja postojeća softverska rješenja.”

Kako bi saznali više o PlanRadar Connectu kliknite ovdje.

Slična pitanja

1 odgovor
Redakcija 20.04.2022. pitanje u rubrici Softver od Redakcija (147k bodova)
1 odgovor
Mia Jelinčić 22.05.2022. pitanje u rubrici Poslovanje od Mia Jelinčić (2.9k bodova)
1 odgovor
Nino Marić 09.07.2022. pitanje u rubrici Priroda od Nino Marić (15.8k bodova)
3 odgovora
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.0k pitanja

17.3k odgovora

4.5k komentara

1.4k korisnika

...