250 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Obrazovanje od Mia Jelinčić

Što je Infinum Academy? Kako se prijaviti? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Infinum Academy širi se regijom, kreće novi ciklus besplatnih tečajeva programiranja 

Nova sezona besplatnih edukacija za programere kreće 4. srpnja 2022., a još se stignete prijaviti 

Sanjate o programiranju, ali nemate dovoljno znanja ili iskustva? Možda ste upravo završili fakultet pa vam nedostaje prakse, želite usavršiti svoje znanje ili ste jednostavno spremni za promjenu karijere? Otvorene su prijave za novi, ljetni ciklus Infinum Academyja, programa besplatne edukacije programiranja u organizaciji vodeće domaće tvrtke za dizajn i razvoj digitalnih proizvoda. 

Ove godine u ponudi je 5 programa edukacije, a po prvi se put održavaju u 4 grada u regiji; Zagrebu, Ljubljani, Podgorici i Skopju.  

Preciznije, Android tečaj održava se na sve četiri lokacije, iOS u Zagrebu, Ljubljani i Skopju, a Spring and Kotlin, JS and Angular te Ruby on Rails održavaju se samo u Zagrebu. No, neka vas to ne sprječava u prijavi jer na određenoj lokaciji morate biti prisutni samo prilikom prijemnog ispita. Sva predavanja i konzultacije s mentorima moguće je odraditi online.  

Iako su u početku bili namijenjeni prvenstveno studentima, danas se može prijaviti svatko s osnovnim znanjem koje se provjerava na prijemnom ispitu.   

Infinum Academy mentori iskusni su stručnjaci čiji je zadatak u 5 tjedana, koliko traju programi, polaznicima prenijeti praktična i konkretna znanja koja biste na nekim radnim mjestima učili i više od godinu dana. Ako sumnjate u uspješnost Infinum Academyja, dovoljno je reći kako tečaj iOS-a vodi Filip Gulan, Head of Mobile, koji je i sam pohađao Academy, i to u prvoj sezoni održavanja.  

„Prijavio sam se dok sam bio na 2. godini fakulteta, a posao u Infinumu dobio sam nekoliko mjeseci kasnije. Kao najveću prednost Academyja istaknuo bih individualni pristup i savladavanje vještina koje su odlična baza za daljnje usavršavanje“, ističe Filip Gulan.  

Infinum Academy na glasu je kao prestižan faktor edukacije u IT zajednici, čiju je kvalitetu prepoznao i LinkedIn i dodijelio joj status učilišta na svojim stranicama. O interesu dovoljno govori podatak da se dosad za programe Infinum Academyja prijavilo više od 2.000 ljudi, a većina onih koji su prošli edukacije kasnije su se zaposlili, bilo u Infinumu, bilo u drugim IT tvrtkama. 

Program su pokrenuli stručnjaci iz Infinuma prije sedam godina kako bi pokušali smanjiti jaz između teorije i prakse programiranja, što se itekako primijeti nakon što studenti izađu s fakulteta. Kroz programe edukacija dosad je prošlo 347 polaznika, od kojih je njih 87 svoju karijeru nastavilo u ovoj tvrtki, a čak 50 posto svih dizajnera u Infinumu bili su polaznici njihovih besplatnih edukacija i programa.  

Prijave za besplatne edukacije Infinum Academyja otvorene su do 15. svibnja 2022., predavanja počinju 4. srpnja 2022. i traju 5 tjedana, a prijaviti se može na službenim stranicama.

+1 glas
Arnela Abadžija od Arnela Abadžija
Infinum Academy je organiziran program 5-tjednog tečaja iz informatičkih znanosti. Provodi se na razini regije i odigrava se u glavnim gradovima zemalja regije: u Zagrebu, Podgorici, Skopju... Nudi znanosti o operativnim sustavima Android, IOS, Spring, Kotlin i o izradi aplikacija u tim različitim sustavima koristeći programske jezike kao i o web stranicama net, WordPress... Oni nude praktično učenje i to na principu 1 na 1 tj. svako ima svog mentora. Dosad je oko 500 studenata zavrsilo a oko stotinjak ostalo da radi za infinum. Prijave su otvorene od prosinca do veljače, krajem veljače su rezultati ispita, a onaj ko zna osnove Gita će lako polozit. Postoje knjige koje oni preporučuju za polaganje prijemnog. Mislim da se moze upisat student nekog sveučilišta ili onaj koji je diplomirao na nekom sveučilištu

Slična pitanja

Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...