66 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Zdravlje i medicina od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.0k bodova)

Može li se osobu nametljivog ponašanja (osoba je neprestano ekstrovertirana, agresivna, ometa druge u svakodnevnim aktivnostima, naporna, teška za komunikaciju, ...) u društvu smjestiti u psihijatrijsku bolnicu?

Možda je ta nametljiva osoba psihopat ili sociopat, u narodu bi rekli "teška osoba", ali to netko mora stručno utvrditi, zar ne?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako komunicirati s teškim ljudima?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Lucija Radić od Lucija Radić [Superaktivan] (2.0k bodova)
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor
Mislim da nemozes strpat osobu samo tako u psihijatrijsku bolnicu . Jer ta osoba treba sama to uvijediti svoje ponasanje i svoje propuste , jedino da bas napravi nesto tolko grozno da ju službe smjeste u bolnicu . Mozda bi se samo trebali odmaknuti od nje u drustvu ili prestati komunikaciju ako vam smeta i ako vam njeno drustvo ne odgovara. Mozda ona zbog svojih nekih problema jednostvano iskaljuje to tako i nezna drugacije prikazat svoje nazdovoljstvo .

Al po meni ona bi sama trebala skužiti kako grijesi i da joj je potrebna pomoc jer covjek najvise moze sam raditi na sebi i na svom ponasanju te uvidjeti jer mu treba pomoc. Samo eto ako vam tak smeta odmaknite se od nje ako je to uopce moguce .

Lp
Marin Duganđija od Marin Duganđija [Superaktivan] (1.0k bodova)
Bilo bi čudno da možeš samo tako

Slična pitanja

3 odgovora 798 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...