Marija Miljević u rubrici Web Marketing od
Kako inspirati vlasnike stranica da porade na pisanju gostujućih članaka s backlink-ovima? To je dobro za SEO, ali kao da vlasnici web stranica nisu dovoljno educirani, ma koliko god se radilo o velikoj kompaniji/vlasniku.
Domagoj Erol od
...inspirirati ...‌

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+22 glasa
Biljana Jovanovic od

Uvek treba uzeti u obzir i kvalitet backlinkova a ne samo opciju "što više", postoje linkovi koji itekako znaju da naštete rankiranju sajta na pretraživačima. Zato samo pametno, smisleno i nikako linkovanje u sadržaju koji nema veze sa samim linkom. Kvalitet ispred kvantiteta uvek i u svemu. Guest posting je zaista super način za povećanje broja beklinkova, a kvalitetan sadžaj sajta i samih članaka, obično i sam donese linkove. Najprostije rečeno, neko vidi vaš blog i pročita dobar post, šeruje vas ili navede kao izvor za svoj sadržaj i eto. Mislim da još nije došlo vreme da ljudi znaju vrednost samog contenta sajta ali što bi se reklo, content writing je "zelena grana".

Web::Edukacija od
Da, ovo sa kvalitetnim linkovima je osnova kod izbora linkanog sadržaja. Dobar odgovor.‌
+19 glasa
Tamara Mađer od
odabran od Marija Miljević
 
Najbolji odgovor

Možda bi firma/vlasnik firme bio zainteresiraniji kada bi znao vrijednost backlinkova. Koliko oni mogu pridonijeti u poboljšanju rangiranja tokom organskog pretraživanja putem Googla ili nekih drugih tražilica. Velika dobrobit je vidljiva tokom indeksiranja stranica jer na primjer Google daje prednost stranicama koje imaju kvalitetan broj backlinkova. Dakle, što više backlinkova web stranica sadrži to je pozicija stranice na boljem mjestu jer su backlinkovi još uvijek temelj rangiranja. Možda bi bilo dobro početi u smjeru edukacije i pokazivanja dobrobiti.

+5 glasa
Goran Ilic od
To se vidi i po pristupu izradjivaca websajtova koji su u 99% za linkove ubacili atribut rel="nofollow".I ovde na Znatku su isto linkovi "nofollow".
Marketing odjel d.o.o. od
:) Poštovani Gorane, na Znatku je moguće dobiti "dofollow" linkove samo kod plaćenih marketinških kampanja. Slobodno se baš nama javite za više informacija. Cjenik (vidi "native content oglašavanje";):
https://znatko.com/oglasavanje
Primjer takve suradnje:
https://znatko.com/34189/kako-kupiti-dobre-djecje-kopacke-za-nogomet-i-lopte

Slična pitanja

2 odgovora 477 👀
1 odgovor 550 👀
2 odgovora 634 👀
5 odgovora 1.4k 👀
11.12.2013. pitanje u rubrici Web Marketing od i_mark
5 odgovora 1.5k 👀
2 odgovora 288 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...