Nino Marić u rubrici Softver od Nino Marić

Danas je vrijeme umjetne inteligencije (ne sutra) i već postoje softverski alati umjetne inteligencije kao što su Jasper.ai, ContentBot, Copysmith, Rytr, Writesonic, Anyword, Copy AI, itd. koji Vam pomažu za pisanje teksta (čak i na Znatku za odgovaranje).

Kako ti alati rade i kako pomažu?

Znatko od Znatko
Napomena: Trenutno su odgovori softverskih alata umjetne inteligencije zabranjeni na Znatku iz sljedećih razloga: https://znatko.com/29642/kako-vam-se-cini-chatgpt-novi-openai-projekt?show=29705#a29705

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+16 glasa
Klara Vodanović od Klara Vodanović
Pisanje softvera sa umjetnom inteligencijom može generirati sadržaj za nas. Može nam pomoći u stvaranju knjiga, eseja, blogova i drugih oblika publikacija. Ovo su samo neke od prednosti usvajanje softvera za pisanje Al-ja. Rad s alatima za pisanje umjetne inteligencije jednostavan je postupak. Znate koliko alati za pisanje s umjetnom inteligencijom mogu biti korisni ako ste ih ikada koristilli. Oni nikada neće moći u potpunosti zamijeniti ljudsku inteligenciju. Svi otprilike rade po istoj metodi. Rytr je alat za pisanje sadržaja koji koristi umjetnu inteligenciju za izradu članaka za vas. Njegovi algoritmi uvježbani su na povijesnim podatcima kako bi generirali jedinstvene članke koji su gramatički točni a istovremeno prepoznatljivi i privlačni. Bez ljudske pomoći, ova pomoć pri pisanju će vaš sadržaj pripremiti za manje od sat vremena. Jasper Al koristi algoritme koji su osmislili autor teksta kako bi pomogli u stvaranju kratkog i dugog materijala u različitim oblicima.
Marin Duganđija od Marin Duganđija
Okeeej, ali kako rade?
+12 glasa
Petra Marić od Petra Marić
Znači pisanje domaće zadaće pa ni jedan test više neće biti dovoljan jer se može lako simulirati.

Koristite Jasper ili Chat GPT i onda Vam 3D printer kao Vašom rukom ispiše sav tekst u bilježnicu ili na papir. Evo kako se to radi:Mislim da će umjerena inteligencija ove godine redefinirati školstvo, obrazovanje, domaće zadaće i sve! :) Idemo naprijed!
+9 glasa
Mila Validžić od Mila Validžić

Koliko vidim, najčešće ti AI servisi koriste programske biblioteke (library) napisane u programskom jeziku Python.

Upravo su u Pythonu razvijene mnoge tehnike i algorimi strojnog učenja te djeluju najprogresivniji. Neke od takvih programakih biblioteka koje AI servisi koriste su:

  • Tensorflow,
  • ScyPy,
  • Scikit-learn,
  • Theano,
  • PyTorch.
Vjerojatno ih ima i za druge programske jezike.
–1 glas
Ivona Jagatić od Ivona Jagatić

Umjetna inteligencija, svake vrste, može ispraviti gramatičke pogreške, krivo navedene riječi i slično.

Ako je naprednija inteligencija onda može tražiti koliko ima plagijata (iako u tome pogriješi puno puta jer ima puno podudaranja), ispravljanje fusnota i citata i slično.

Što se tiče sadržaja teksta za to već treba naprednija umjetna inteligencija.

Slična pitanja

2 odgovora 430 👀
1 odgovor 319 👀
3 odgovora 625 👀
1 odgovor 1.1k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...