🎂🎉 DANAS JE ZNATKOV 9. ROĐENDAN! 🎉🎂
71 pregleda
Nino Marić u rubrici Softver od Nino Marić (11.0k bodova)

Danas je vrijeme umjetne inteligencije (ne sutra) i već postoje softverski alati umjetne inteligencije kao što su Jasper.ai, ContentBot, Copysmith, Rytr, Writesonic, Anyword, Copy AI, itd. koji Vam pomažu za pisanje teksta (čak i na Znatku za odgovaranje).

Kako ti alati rade i kako pomažu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Klara Vodanović od Klara Vodanović (128 bodova) 1 prijava
Pisanje softvera sa umjetnom inteligencijom može generirati sadržaj za nas. Može nam pomoći u stvaranju knjiga, eseja, blogova i drugih oblika publikacija. Ovo su samo neke od prednosti usvajanje softvera za pisanje Al-ja. Rad s alatima za pisanje umjetne inteligencije jednostavan je postupak. Znate koliko alati za pisanje s umjetnom inteligencijom mogu biti korisni ako ste ih ikada koristilli. Oni nikada neće moći u potpunosti zamijeniti ljudsku inteligenciju. Svi otprilike rade po istoj metodi. Rytr je alat za pisanje sadržaja koji koristi umjetnu inteligenciju za izradu članaka za vas. Njegovi algoritmi uvježbani su na povijesnim podatcima kako bi generirali jedinstvene članke koji su gramatički točni a istovremeno prepoznatljivi i privlačni. Bez ljudske pomoći, ova pomoć pri pisanju će vaš sadržaj pripremiti za manje od sat vremena. Jasper Al koristi algoritme koji su osmislili autor teksta kako bi pomogli u stvaranju kratkog i dugog materijala u različitim oblicima.
Marin Duganđija od Marin Duganđija (4.2k bodova)
Okeeej, ali kako rade?

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.3k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...