246 pregleda
Nino Marić u rubrici Financije od Nino Marić

Što je to projekt FMTG Invest ?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Koji su budući projekti Falkensteinera u Hrvatskoj?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Hrvoje Hladnik od Hrvoje Hladnik
odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor

Uprava južnotirolskog brenda FMTG (Falkensteiner Michaeler Tourism Group), predstavila je buduće projekte i izložila izvanrednu povijest uspjeha u industriji putovanja. Uspon FMTG se do sada nikad nije zaustavio zahvaljujući jasnoj strateškoj viziji, novim dodacima portfelju, te sada i projetkom FMTG Invest kojeg karakterizira inovativno rješenje crowdfundinga.

”Mi smo mnogo više od hotela, živimo 360° turizam - od planiranja, izgradnje, menadžmenta do investicija”, izjavio je Otmar Michaeler, suvlasnik i izvršnog direktor FMTG-a.

Idejni projekt FMTG Investa, kao poslovne jedinica grupacije FMTG, jedan je od najboljih u FMTG-u u posljednje dvije godine. Kako bi se povećala vrijednost brenda, poboljšao njegov imidž i nastavio uspjeh tvrtke, uspješno je implementirana revolucionarna strategija ulaganja koja ima za cilj osobno uključivanje investitora i gostiju kako bi se stvorio izvanredan uspješan krug.

Vrste ulaganja podijeljene su prema uplaćenom iznosu i svaka kategorija pruža sve veće pogodnosti investiranja:

  • s kamatama od 4% u slučaju povrata gotovine ili
  • 6,5% u slučaju vaučera za boravak u hotelima grupacije.

Ovo potonje je prava inovacija za turistički sektor. Posljednja kampanja crowdinvestinga završila je prošle godine prikupivši više od 3,5 milijuna eura u nešto manje od pet tjedana, ukupno 26 milijuna eura u dvije godine, za sedam kampanja. Novih osam kampanja počinje 23. lipnja.

„Unatoč teškim tržišnim uvjetima, povjerenje investitora i naših klijenata u brend Falkensteiner ostalo je netaknuto, što je opipljiv znak konkretne lojalnosti, ali i otvorenosti za nove vrste ulaganja koje privlače sve veći broj ljudi, dovoljno je da kažem da smo tijekom naše posljednje kampanje uspjeli uključiti gotovo 200 novih crowdinvestitora", rekao je Otmar Michaeler.

Razvoj i inovacija ne uzimaju se zdravo za gotovo u ovoj tvrtki. Mnogo je noviteta koji čekaju dinamičnu turističku stvarnost koja se oduvijek znala obnavljati od prvog koraka Marije i Josefa Falkensteinera prije 65 godina kada su odlučili otvoriti pansion daleko od najprometnijih prometnica, na obali malog jezera. Tada preteče kvalitetnog odmora, danas spremni zacrtati put prema budućnosti.

Slična pitanja

1 odgovor
Nino Marić 07.02.2022. pitanje u rubrici Financije od Nino Marić
1 odgovor
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...