696 pregleda
Borna Matić u rubrici Posao od Borna Matić
Radim svakodnevno redovni posao, ali životne prilike i potreba da si tu i tamo nešto više priuštim sebi i djevojci me tjera da radim još nešto sa strane. Što mogu raditi sa strane da zaradim nešto ekstra kod nas u Hrvatskoj, u metropoli ili ljeti na moru?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+14 glasa
Tamara Mađer od Tamara Mađer

Ukoliko uz radni odnos na puno radno vrijeme želite nešto sa strane bitno je znati da taj drugi posao ne smije trajati više od 8 sati dnevno, odnosno da godišnje ne prelazite 180 sati rada. Ukoliko je drugi posao moguća konkurencija sadašnjem poslodavcu potrebno je tražiti pisanu suglasnost poslodavca. Poslovi sa strane su najčešće manje plaćeni poslovi kao sobar, kuhar, pomoćni kuhar, skladištar, zaštitar, konobar, pomoć u proizvodni i slično. Aktualne poslove možete pratiti preko stranice Jooble . 

+8 glasa
Marin Duganđija od Marin Duganđija
Nitko nije napisao da možete raditi i zaraditi radeći u Zantkovoj redakciji kao novinar. Pa evo ja bih dodao. Samo nije lako ući u redakciju jer treba proći valorizaciju, ali je zato jednostavnije igrati nagradne igre
+4 glasa
Ivona Jagatić od Ivona Jagatić
Postoje razne aplikacije koje omogućuju zarađivanje novaca.

To su aplikacije u kojima postoje zadaci za ispuniti, igranje igrica, zatim ankete i ostalo. Naravno za to je potrebno jako puno vremena da bi se zaradilo jako malo novaca.

Bolji je izbor raditi kao pomoćnik ljudima kojima je potrebno. Na primjer netko treba odnijeti teret na 5. kat zgrade bez lifta ili okrečiti kuhinju, popraviti cijevi i slično...

Slična pitanja

1 odgovor
3 odgovora
2 odgovora
Ana Pilato 12.07.2021. pitanje u rubrici Posao od Ana Pilato
1 odgovor
2 odgovora
Marina Baričanec 04.07.2021. pitanje u rubrici Posao od Marina Baričanec
1 odgovor
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...