Mia Jelinčić u rubrici Sport i rekreacija od

Kakva je Rexona kampanja #UčiniNemoguće? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Jeste li spremni izaći iz svoje zone komfora?

Skočiti bungee jumping. Popeti se na najvišu stijenu. Otići vlakom na putovanje u nepoznato. Ovakvo je pomicanje granica hrabro i inspirirajuće, no jeste li znali da u svakom danu, čak i malim koracima možete učiniti nemoguće? 

Rexona je novom kampanjom #UčiniNemoguće odlučila učiniti baš to i predstaviti svoje poboljšane proizvode, motivirajući svakoga na pomicanje granica!

Kreiranjem nove formule, Rexona proizvodi snalažljivo se bore sa znojenjem uzrokovanim stresom, kretanjem i vrućinom. U ovoj ljetnoj sezoni i vladavini visokih temperatura, učinkovita zaštita od znojenja svima je prijekopotrebna. Vodeći se time, ali i činjenicom da je svaki izlazak iz zone komfora stres za naš organizam, poznati brand stvorio je liniju od četiri ženska i dva muška antiperspiranta. Za učinkovitu zaštitu protiv znojenja i neugodnih mirisa tu su antiperspiranti u spreju pogodni za svakodnevno korištenje;   Rexona Maximum Protection Ocean Scent, suptilnog i nježnog mirisa te  Lime&Waterlily Scent s mirisom limete i ljiljana. Druge dvije varijante Rexona Maximum Protection – Invisible i Fresh - pružaju iznimno snažnu i učinkovitu zaštitu od znojenja do čak 96 sati te pomažu  spriječiti nastanak mokrih mrlja na odjeći i ukloniti onaj neugodan osjećaj vlage ispod pazuha. Muškarci će lako izaći iz svoje zone komfora i pomaknuti granice uz Rexona Men Maximum Protection Cobalt Dry i Maximum Protection Invisible. Uz revolucionarnu tehnologiju MotionsenseTM  posebno su osmišljeni za kožu muškarca i pružaju aktivnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa čak 48 sati.

Zahvaljujući ovim novim proizvodima, jedno je sigurno – u svakom preskakanju prepreka, testiranju vlastitih mogućnosti i probijanju granica, Rexona svojom zaštitom i sigurnom kvalitetom prati hrabre. I iako se u zoni komfora osjećamo sigurno i iako većina nas većinu svog života provede baš u njoj, Rexona je odlučila potaknuti i nagraditi svako izlaženje iz te zone, svako vaše “hodanje po crti”, svaki vaš hrabri istup i zato vas poziva na nagradni natječaj te pruža priliku da napravite nešto što ne biste nikada te malim pomicanjem svojih granica osvojite vrijedne nagrade.

Slična pitanja

1 odgovor 290 👀
2 odgovora 293 👀
1 odgovor 249 👀
1 odgovor 195 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...