Marija Miljević u rubrici Posao od
promjena rubrike od Znatko

Ako radim pomoćne poslove na Znatku, pitanja, odgovori, redakcijski članci i objave... Na koga točno trebam izdati studentski ugovor?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+18 glasa
Znatko od
odabran od Marija Miljević
 
Najbolji odgovor

Studenti koji ostvaraju pravo na rad uz studij mogu obavljati poslove preko studentskog servisa i tako raditi za Znatka te mjesečno zaraditi. Studentski servisi postoje u svim većim gradovima Hrvatske (Zagreb, Split, Osijek, Karlovac, ...) te će studenti trebati od njih dobiti ugovor za obavljanje studentskih poslova. 

Prema novim pravilima, ugovor možete podignuti za buduće razdoblje, a ne za prethodno.

Tvrtka koja angažira studente i preko koje se vrše plaćanja studentima kroz studentski servis je Marketing odjel d.o.o. i podatke o njoj možete na vidjeti putem ovog profila na Znatku: https://znatko.com/user/marketing-odjel

Ova tvrtka je registrirana pri nekoliko studentskih servisa u Hrvatskoj, ali ako možda nije u svakom -  javite nama, ili će nam sam studentski servis javiti, da naše knjigovodstvo registrira tvrtku pri tom određenom studentskom servisu. Jednom registrirana, tvrtka zauvijek ostaje tako u studentskom servisu za sve buduće studente koji će raditi preko tog studentskog servisa.

Marketing odjel d.o.o. od
Znatko i svi čitatelji ovog odgovora, samo da znate i GDJE poslati studentski ugovor koji ste preuzeli. Tu su Vam bitne TRI stvari:

1. Sve radimo digitalno - znači preuzimate ugovor online, šaljete nam ga na email (čitajte dalje da vidite na koji) i mi šaljemo u SC kroz email.

2. Preuzeti studentski ugovor trebate PRVO POTPISATI s Vašim vlastoručnim potpisom! Možete ga printati, pa potpisati se, pa skenirati ugovor i poslati nam. A možete i u programu za obradu PDF datoteka digitalno ubaciti sliku svog digitaliziranog potpisa rukom.

3. Na kraju pošaljite potpisan studentski ugovor isključivo u PDF (može i PNG) formatu na naš službeni email - preko kojeg ste kao student već komunicirali s nama oko posla.‌

Slična pitanja

1 odgovor 345 👀
1 odgovor 4.2k 👀
2 odgovora 930 👀
1 odgovor 7.6k 👀
1 odgovor 1.0k 👀
1 odgovor 319 👀
1 odgovor 913 👀
1 odgovor 232 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...