108 pregleda
Monika Kiris u rubrici Tehnologija od Monika Kiris (7.2k bodova)

Kakva je nova serija Venu Sq 2 Garmin satova?

Ana Primorac od Ana Primorac (5.2k bodova)
Nova neka TV serija?!?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija (114k bodova)
prikazano od Znatko

Pronađite nove načine kretanja uz seriju Venu Sq 2 Garmin satova

Sa svijetlim AMOLED zaslonom i trajanjem baterije do 11 dana, najnoviji pametni satovi s GPS-om uključuju cjelodnevno praćenje zdravlja i fitness metriku kako biste ostali aktivni

Martina Hećimović / Komunikacijski laboratorij

Stigli su Venu Sq 2 i Venu Sq 2 – Music Edition, pristupačni GPS pametni satovi s cjelodnevnim praćenjem zdravlja, praćenjem fitnessa i povezanim funkcijama. Za one koji svoju glazbu žele slušati u pokretu, Venu Sq 2 – Music Edition uključuje pohranu glazbe na uređaju za slušanje bez telefona. Kombinirajući dnevni stil s mjernim podacima o zdravlju i kondiciji, serija Venu Sq 2 ima svijetli AMOLED zaslon koji je lako čitljiv, dok zaslon osjetljiv na dodir omogućuje brzi pristup zdravstvenim statistikama, 25+ ugrađenih sportskih aplikacija, pametne obavijesti i više. Osim toga, s trajanjem baterije do 11 dana u načinu rada pametnog sata, korisnici se ne moraju brinuti o punjenju sata svake večeri, što im omogućuje praćenje zdravstvenih metrika 24/7 i dobivanje potpunije slike o kvaliteti sna, stresu, Body Battery i razinih aktivnosti.

Cjelodnevno praćenje zdravlja

S robusnim paketom funkcija za praćenje zdravlja, serija Venu Sq 2 olakšava povezivanje uma i tijela.

  • Broj otkucaja srca na zapešću1: Pratite otkucaje srca 24/7 i primajte upozorenja o jako visokom otkucaju srca (visoki/niski) kada tijelo miruje.
  • Praćenje energije Body Battery: pogledajte trenutne razine energije kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor.
  • Praćenje spavanja i ocjena spavanja: Steknite bolje razumijevanje o tome kako se tijelo oporavlja uz najnovije i najnaprednije praćenje sna koje kombinira informacije s više senzora kako bi pružilo sveobuhvatnu procjenu sna. Svakog jutra primite personaliziranu ocjenu za sinoćnji san i pogledajte različite faze spavanja kao i podatke o otkucajima srca, stresu, pulsu Ox2 i disanju.
  • Praćenje stresa: steknite uvid u to koliko je dan bio miran, uravnotežen ili stresan i primajte podsjetnike za opuštanje kada se otkrije stres. Ugrađena aktivnost disanja također se može koristiti za poticanje svjesnog disanja praćenjem disanja, prosječnog otkucaja srca i promjena u razinama stresa.
  • Praćenje zdravlja žena: Koristite aplikaciju Garmin Connect za praćenje menstrualnog ciklusa ili trudnoće. Bilježite simptome, edukaciju o vježbanju i prehrani i više. Osim toga, upotrijebite aplikaciju za praćenje zdravlja žena na satu kako biste vidjeli i zabilježili detalje izravno sa zapešća.
  • Snimak zdravlja: Zabilježite 2-minutnu sesiju za snimanje ključnih metrika kao što su broj otkucaja srca, varijabilnost otkucaja srca, puls Ox, disanje i stres. Izvješće s tim statistikama može se vidjeti izravno na samom satu ili u aplikaciji Garmin Connect.

Izađite i krećite se

Martina Hećimović / Komunikacijski laboratorij

Nudeći popularne ugrađene sportske aplikacije i fitness funkcije, serija Venu Sq 2 napravljena je da drži korak s aktivnim stilom života. S 25+ unaprijed učitanih GPS aplikacija i aplikacija za sportove u zatvorenom prostoru – uključujući hodanje, trčanje, vožnju biciklom, tenis i više – lako je promijeniti vježbu. Serija Venu Sq 2 čak uključuje unaprijed učitane kardio vježbe, vježbe snage, joge, HIIT i pilates vježbe. Za one koji uživaju u HIIT treninzima, unaprijed učitani profil aktivnosti sadrži različite mjerače vremena za praćenje ključnih metrika i omogućuje korisnicima postavljanje broja rundi, intervala rada/odmora i više.

Koristeći aplikaciju Garmin Connect, korisnici mogu birati između desetaka dodatnih unaprijed napravljenih vježbi ili kreirati vlastite pomoću više od 1600 vježbi, a zatim ih preuzeti izravno na sat. Trkači koji treniraju za sljedeći 5K, 10K ili polumaraton mogu dobiti osobnog trenera trčanja na zapešću s besplatnim planovima treninga Garmin Coach koji se prilagođavaju na temelju njihovih ciljeva i izvedbe. Čak i nakon vježbanja, serija Venu Sq 2 nastavit će pratiti korake, minute intenziteta, potrošene kalorije i više.

Ostanite povezani

Nikada ne propustite ritam – čak ni dok ste u pokretu – uz Venu Sq 2 seriju. Izravno sa zapešća, primajte tekstualne poruke i pregledavajte ažuriranja društvenih medija, e-poštu i više kada je sat uparen s Apple ili Android pametnim telefonom. Funkcije sigurnosti i praćenja pružaju bezbrižnost slanjem korisnikove lokacije uživo odabranim kontaktima za hitne slučajeve – ili automatskim slanjem poruke ako se otkrije incident.2 Dok ste vani, provucite se kroz redove na blagajni i brzo platite direktno sa zapešća uz Garmin Pay rješenje za beskontaktno plaćanje.3 Korisnici s Venu Sq 2 – Music Edition mogu pohraniti do 500 pjesama izravno na sat, uključujući popise za reprodukciju sa Spotify, Amazon Music i Deezer (potrebna je pretplata). Štoviše, korisnici mogu preuzeti odabrane aplikacije, izgled sata i još mnogo toga iz Connect IQ Store aplikacije izravno na sat ili pronaći više opcija u aplikaciji za pametni telefon.

Dizajniran da nadopuni svaki stil i svaki dio dana, serija Venu Sq 2 ima pravokutni AMOLED zaslon osjetljiv na dodir od 1,4 inča s laganim aluminijskim okvirom i udobnom silikonskom trakom. Dostupan sada, Venu Sq 2 dolazi u sjenovito sivoj/krem bijeloj/metalik svijetlozelenoj i ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 269,99 €. Venu Sq 2 – Music Edition dolazi u tamnosivoj, boji slonovače/zlatnoj boji i krem /zlatnoj i ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 299,99 €. Kupci također mogu dizajnirati vlastite pametne satove Venu Sq 2 serije miješanjem i usklađivanjem remena i okvira s Your Watch, Your Way na Garmin.com.

1 Točnost praćenja aktivnosti

2 Ovo nije medicinski uređaj i nije namijenjen za korištenje u dijagnostici ili praćenju bilo kojeg zdravstvenog stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nije dostupan u svim zemljama.

3 Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom; pogledajte Garmin.com/ble. Za zahtjeve i ograničenja značajki sigurnosti i praćenja pogledajte Garmin.com/safety

4 Pogledajte trenutno podržanu državu, mrežu plaćanja i podatke o banci izdavatelju

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Monika Kiris 24.08.2022. pitanje u rubrici Tehnologija od Monika Kiris (7.2k bodova)
1 odgovor
Nino Marić 15.03.2022. pitanje u rubrici Tehnologija od Nino Marić (15.5k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
Mia Jelinčić 28.04.2022. pitanje u rubrici Tehnologija od Mia Jelinčić (2.8k bodova)
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...