182 pregleda
Hrvoje Novak u rubrici Web Marketing od Hrvoje Novak [Megaktivan] (12.7k bodova)
koje poteze trebamo izbjeći kako nas Google ne bi kažnjavao (penali !!!) sa pozicijom naše web stranice na tražilici?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+1 glas
Sara Stjepanek od Sara Stjepanek [Aktivan] (371 bodova)
Google funkcionira na principu relevantnosti, kvalitete sadržaja i povjerenja. Web stranice koje koriste sumnjive i nezakonite metode Google vrlo brzo miče.

 Jedna od njih je Black Hat SEO- to su metode koje se koriste za poboljšanje pozicije web stranice putem upisivanja ključnih riječi u rezultatima pretrage. Korištenjem ključnih riječi koje se unose ručno ili automatski ciber kriminalci rade stranice na kojima koriste dijelove teksta od postojećih  stranica koje su dobro pozicionirane na Googlu. Preusmjeravanje korisnika na stranicu koja je bila drugačija od stranice na tražilici.

Dorway stranica- Niska kvaliteta stranice koja ima nedovoljan i nekvalitetan  sadržaj ali se puni sa sličnim frazama i ključnim riječima

Ove metode pokušavaju prevariti posjetitelje stranice a google je dovoljno pametan da identificira i pronađe pravu stranicu.

Google će smanjiti vašu poziciju na tražilici ali vas vjerovatno neće penalizirati ukoliko ste : kopirali sadržaj s drugog linka, postavili slike bez autorskih prava, nemate adekvatan i kvalitetan sadržaj, nemate dobar SEO.

Slična pitanja

2 odgovora 265 pregleda
2 odgovora 301 pregleda
2 odgovora 299 pregleda
2 odgovora 214 pregleda
1 odgovor 292 pregleda
2 odgovora 233 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...