307 pregleda
Nino Marić u rubrici Kućni ljubimci od Nino Marić

Što nudi i kako pomaže Xiaomi Smart Pet Fountain?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+11 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak

Xiaomi Smart Pet Fountain  jest fontana za kućne ljubimce koja se na web shopu Xiaomi Community može naći po cijeni od 499 kn. (https://mi.hr/xiaomi-smart-pet-fountain?gclid=Cj0KCQjw39uYBhCLARIsAD_SzMT1nzHK5SJqHfZ06TnBj2V-GTIVzEgsPJPAGxOnZMoa5Anujo24S3UaAt1sEALw_wcB)

Xiaomi Smart Pet Fountain - Fontana za kućne ljubimce
Xiaomi fontana za vodu namijenjena je kućnim ljubimcima kako bi uvijek imali svježu vodu, čak i kada vi cijeli dan niste kod kuće. Pomoću mobilne aplikacije MI Home  obavještava vas kada je potrebno dodati vode, očistiti ili zamijeniti filter. 

Također, vi sami birate program o punjenju vode u posudu za ispijanje vode prema potrebama vaših ljubimaca, a ako zaboravite napuniti spremnik aplikacija će vam poslati obavijest. Spremnik za vodu može skladištiti 2L vode koja je dovoljna za četiri dana korištenja malom psu ili većoj mački. Korištenje vode sasvim ovisi o vašim ljubimcima. 

Neke posebne specifikacije ovog uređaja su:

  • njegov materijal osigurava čistu i kvalitetnu vodu
  • filteri za vodu iz nje uklanjanju sitne čestice, dlake ili klor
  • filter za vodu vodu vrti u krug zbog čega je voda cijeli dan svježa


 

+9 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Znatko

Xiaomi novitet namijenjen kućnim ljubimcima: Smart Pet Fountain

Xiaomi Smart Pet Fountain je 24-satni čuvar zdrave vode za vaše kućne ljubimce koji simulira planinski izvor, koristeći cirkulirajući sustav protoka vode s cirkulacijom kisika. Na taj način, kućnim ljubimcima služi tekuću vodu bogatu kisikom koja odgovara njihovoj prirodi i povećava njihov interes za pitkom vodom. 

mi.hr

Zahvaljujući sustavu učinkovitog četverostupanjskog dubinskog filtriranja, fine čestice, dlaka i zaostali klor, kao i ioni kalcija i magnezija koji uzrokuju stvaranje bubrežnih kamenaca, učinkovito se presreću i filtriraju, osiguravajući zdravu i ukusnu vodu koju ljubimci vole piti. Visina fontane višestruko je testirana kako bi se izbjegao zvuk prskanja dok kućni ljubimac prilazi uređaju. Preusmjeravanje vode je dizajnirano za sporo i tiho strujanje, dok nadzemna pumpa može umanjiti rezonancije. Rad uređaja je kontroliran unutar 30 dB. Trostupanjsko isključivanje zvuka donosi tiho okruženje.

Uparen s aplikacijom Xiaomi Home, Xiaomi Smart Pet Fountain može poslati podsjetnik na vaš telefon kad je potrebno dodati vodu, očistiti fontanu i zamijeniti filter. Dodirnite funkcijski gumb ili koristite aplikaciju za prebacivanje između različitih načina rada za svakodnevnu upotrebu. Uređaj posjeduje indikatorska svjetla prilagođena korisniku koja omogućuju jednostavno nadgledanje u stvarnom vremenu. Svjetla pružaju intuitivne i lako razumljive indikacije, dok prozirni prozor omogućuje kontrolu razine vode u stvarnom vremenu. Kad ponestane vode, aplikacija Xiaomi Home i crveni indikator razine vode na fontani podsjetit će vas da dopunite vodu.

Nakupljena dlaka može uzrokovati začepljenje pumpe za vodu. Stoga filtar ima podijeljeni dizajn i magnetske levitacijske lopatice za vodu koje se lako odvajaju za redovito čišćenje, što učinkovito osigurava visoku kvalitetu vode za kućne ljubimce. Strujni krug je skriven i odvojen od kruga vode, dok se svijetli spremnik može očistiti lako i bez napora. Spremnik za vodu i poklopac u skladu su sa zahtjevima za materijale koji dolaze u kontakt s hranom, osiguravajući čistu, visokokvalitetnu i sigurnu vodu za kućne ljubimce. 

Zapremina od 2 l  zadovoljava potrebe odrasle mačke za vodom 4-7 dana, ispuštajući sigurnu i čistu vodu za vašeg ljubimca, pa možete bezbrižno putovati na kratka putovanja. Poklopac također može pohraniti vodu, ispuštajući malu količinu vode za piće u slučaju nestanka struje.

Cijene i dostupnost

Xiaomi Smart Pet Fountain dostupna je u Xiaomi Store trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, kao i u ovlaštenoj Xiaomi web trgovini https://mi.hr/, po cijeni od 499 kn.

Slična pitanja

2 odgovora
Nino Marić 06.09.2022. pitanje u rubrici Tehnologija od Nino Marić
2 odgovora
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...