Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od

Koja će poznata imena svjetske barske i restoranske scene sudjelovati na konferenciji Raise the Bar u Zagrebu 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+13 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Na konferenciju Raise the Bar dolaze najutjecajnija imena svjetske barske i restoranske scene

Po prvi put konferencija Raise the Bar dodijelit će nagradu po izboru struke najboljem chefu i barmenu u Hrvatskoj

U utorak, 27. rujna 2022. u Zagrebu, održat će se konferencija Raise the Bar koja će po sedmi  put okupiti profesionalce iz ugostiteljskog i turističkog sektora Hrvatske, Slovenije i BiH kako bi ih upoznala s najnovijim istraživanjima i trendovima na domaćim i stranim tržištima. Ovogodišnja konferencija nastavit će dugogodišnju tradiciju razmjene znanja i umrežavanja, uz podršku utjecajnih svjetskih stručnjaka.

Raise the Bar strateška je platforma Coca-Cole HBC Adria koja od 2019. godine djeluje s ciljem povećanja kvalitete obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i turizmu kako bi se omogućilo usklađivanje vještina i znanja ugostiteljskih i turističkih djelatnika s potrebama poslodavaca. Uz konferenciju Raise the Bar, projekt obuhvaća Akademiju za barmene, bariste i konobare, Stipendije za kuhare, slastičare i osoblje za posluživanje te edukativni program Raise the Bar Youth namijenjen učenicima završnih razreda ugostiteljskih i turističkih škola.

Nikoleta Lučin / Madison.hr

Agostino Perrone i Giorgio Bargiani, direktor i glavni miksolog londonskog Connaught Bara, najboljeg bara na svijetu prema The World’s 50 Best Bars, uzvanicima će otkriti kako su dva puta zaslužili ovo prestižno priznanje. 

Nikoleta Lučin / Madison.hr

Predsjednica izbora The World’s 50 Best Bars Asia i osnivačica portala The Dram Attic Priyanka Blah u svojem će predavanju, na temelju poznavanja svjetske barske scene, ukazati što je ključno za izgradnju karijere u ugostiteljstvu. 

Nikoleta Lučin / Madison.hr

Stručnjacima iz svijeta miksologije i pića pridružit će se glavni chef i suvlasnik londonskog restorana KOL & KOL Mezcaleria Santiago Lastra koji je, kombiniranjem britanskih sastojaka s meksičkom tradicijom, tehnikama i okusima, već ostavio svoj potpis u svijetu kulinarstva.

Po prvi put na konferenciji Raise the Bar bit će proglašeni najbolji barmen i najbolji chef  u Hrvatskoj i to prema izboru struke. Tako će barmeni i chefovi iz cijele Hrvatske odati priznanje kolegama koji su svojom kreativnošću, inovacijama te dijeljenjem znanja pomogli podići kvalitetu hrvatske gastronomije i ugostiteljstva. Kandidate za nagrade Chef's Choice i Bartender's Choice također su nominirali predstavnici struke, a dobitnike ili dobitnice birat će među finalistima s najviše nominacija.

Zanimljiva iskustva i priče istaknutih stručnjaka omogućit će sudionicima da zavire iza kulisa ponajboljih svjetskih restorana i barova, a uz najbolje primjere prakse konferencija Raise the Bar predstavit će i talente s Akademije Raise the Bar koji ih planiraju nadmašiti.

Nino Marić od
Wow! Ovo izgleda zanimljivo. Prvi put čujem za njih.‌
Borna Matić od
Ovo mi treba. Odlično!‌

Slična pitanja

1 odgovor 163 👀
1 odgovor 299 👀
1 odgovor 334 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...