Monika Kiris u rubrici Tehnologija od Monika Kiris
prikazano od Redakcija

Kakva će biti 17. Advanced Technology Days konferencija koja se održava u Zagrebu krajem studenog 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+13 glasa
Redakcija od Redakcija
odabran od Hrvoje Hladnik
 
Najbolji odgovor

17. Advanced Technology Daysi na novoj lokaciji u Zagrebu krajem studenog 2022.

Otvorene su rezervacije za Blind bird kotizacije po najpovoljnijoj cijeni za jednu od najpopularnijih tehnoloških konferencija unutar IT zajednice

Advanced Technology Days, u IT zajednici prepoznati kao jedna od omiljenih tehnoloških konferencija, održat će se 29. i 30. studenog 2022. na novoj – staroj lokaciji, u Cinestar Arena centru u Zagrebu. U svom 17. izdanju konferencija će donijeti vrhunski sadržaj podijeljen u 5 paralelnih programskih smjerova tijekom dva dana te uživo okupiti domaće predstavnike IT zajednice u punom sastavu.

Lahorka Cvitković  / PR agencija Drukčije

Konferencija je svoju reputaciju kod sudionika izgradila inženjerskim pristupom temama, fokusirajući se na punokrvna tehnološka predavanja koja sudionicima omogućavaju da saznaju više o novostima i inovacijama, temeljito upoznaju tehnologije i alate te nauče više o mogućnostima primjene kroz primjere iz prakse. Hrvatski IT sektor u protekloj je godini nastavio nizati uspjehe i graditi ugled jedne od najuspješnijih domaćih industrija. Sve tvrtke koje u ovim turbulentnim vremenima žele opstati i rasti, svoj će fokus morati staviti na digitalne tehnologije, primarno zapošljavajući vrhunske stručnjake inženjerske profesije i ulažući u njihove vještine i sposobnosti. Predavači - vrhunski regionalni stručnjaci – održat će više od 60 predavanja u ugodnom okruženju Cinestar Arena kino dvorana.

Ključne teme bit će:

  • podaci i umjetna inteligencija, 
  • moderni razvoj softvera uz DevOps alate i prakse, 
  • razvoj low-code/no-code rješenja
  • moderni IT procesi uz snažan naglasak na područje kibernetičke sigurnosti
  • a sve kroz prizmu cloud tehnologija triju pružatelja usluga (Amazona, Googlea i Microsofta).

Aktualnost sadržaja osigurava proces nominacija – svi zainteresirani mogu nominirati svoju temu do 15. listopada 2022, a odabrana predavanja programski odbor uvrstit će u finalni konferencijski raspored. Kriteriji za odabir su stručnost i aktualnost teme, a svi potencijalni predavači svoje predavanje mogu prijaviti putem linka.

Ovogodišnja novost su i Blind bird cijene kotizacija – namijenjene svima onima kojima nije potrebno vidjeti raspored predavanja konferencije da osiguraju svoju kotizaciju, jer na temelju iskustva znaju da će ih na ATD-u dočekati kvalitetan tehnološki sadržaj. Blind bird sudionicima nudi najpovoljniju cijenu od 1.122,64 kn + PDV, koja vrijedi do 9. listopada. Svi zainteresirani svoje mjesto mogu rezervirati na http://www.advtechdays.com/.

Slična pitanja

1 odgovor 393 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...