Marija Miljević u rubrici Osobni razvoj od

Kako se iščupati iz situacije u kojoj želite odustati jer ste posumnjali u sebe i sve što gradite?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Eva Benaković od
odabran od Marija Miljević
 
Najbolji odgovor

Kako NE odustati?

 1. SJETITE SE SVOJIH  CILJEVA

  Ako poželite odustati od neke situacije jer je preteška ili naizgled bezizlazna, prisjetite se koji su uzroci i ciljevi Vaših akcija, odnosno, zašto se i nalazite u određenoj situaciji. Ukoliko su Vam ti ciljevi bitni, motivacija će Vam biti na visokoj razini te je manja šansa da odustanete.

WHY TO NEVER GIVE UP : r/DecidingToBeBetter

 1. POTRAŽITE POMOĆ

  Sve je lakše uz potporu i podršku bližnjih. Otvorite se osobi od povjerenja i tražite pomoć od drugih. Ti pojedinci će Vas motivirati za nastavkom, te će Vam otkloniti misli od odustajanja.

Hard time never give up quotes Why you should never give up success giving up quotes | Dogtrainingobedienceschool.com

 1. DOKAŽITE SE SAMI SEBI

  Ukoliko odustanete od određene situacije ili nauma, razočarat ćete sami sebe i to nije lijep osjećaj. Svaka osoba ima urođen osjećaj zadovoljstva i potpunosti nakon dostizanja određenih ciljeva, te nas to motivira da ne odustanemo od svojih nauma. Postizanje tog cilja i osjećaj zadovoljstva, motivirat će Vas za stvaranje i planiranje novih i viših ciljeva, bez ideje za odustajanjem.

Pin on HELP ME LORD I'M PINNING

 1. USPORITE TEMPO

  Ukoliko Vam se situacija čini previše ubrzanom i nepodnošljivom, umjesto da odustanete možete samo usporiti tempo. Postizati određene ciljeve i akcije sporijim tempom je svakako bolje od odustajanja i osjećaja poraženosti.

Galvanize Your WILL With These Never Give Up Quotes

+5 glasa
Marija Hojsak od

Sve što vam se događa refleksija je onog što mislite o sebi. Ne možemo postići ništa iznad svoje razine samopouzdanja. Ne privlačimo više od onoga koliko mislimo da smo vrijedni. 

Savladajte nisko samopouzdanje: 7 savjeta koji će vam biti korisni - Body.baKako se izvući iz naizgled bezizlazne situacije? 

Mislite da je sve propalo, izgubili ste samopouzdanje i samo čekate dan kad će sve "eksplodirati" i raspasti se. 

Kao prvo, najnormalnije je posumnjati u sebe u svakom trenutku života. Ne možemo uvijek biti super motivirani i 100% sigurni u sebe. Međutim, nikad ne smijemo izgubiti vjeru u sebe i ono što radimo. Moramo biti sigurni da je ono što radimo dobro i zadržati temelj vjere u sebe. 

Kao drugo, normalno je da stvari nekad ne idu kako smo ih zamislili i kako bismo mi htjeli da idu. U takvim situacijama moramo znati da je došlo krizno razdoblje koje nas želi "maknuti" s našeg puta prema uspjehu. 

Prema svemu tome, i ako nekad dođe do gubitka samopouzdanja i čini nam se da sve propada, ali u nama još uvijek tinja želja i volja za radom, onda ne smijemo odustati. Moramo znati da je normalno biti nesiguran, ali nikad ne odustati. 

Slična pitanja

2 odgovora 441 👀
3 odgovora 279 👀
1 odgovor 971 👀
17 odgovora 1.6k 👀
3 odgovora 335 👀
3 odgovora 590 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.3k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...