422 pregleda
Marina Polić u rubrici Financije od Marina Polić
Posudili ste nekom na mjesec dana. Prođe mjesec dana i ta neka osoba se ne javlja. Da li je u toj situaciji i vama neugodno kada morate tražiti natrag novce koje ste nekom posudili iako osoba zna da bi ih trebala vratiti?
Milan Šaljivđija od Milan Šaljivđija
Zašto bi ti bilo to nezgodno?!

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak

Kada je  pitanju posuđivanje i vraćanje novca uvijek je prisutan nelagodan osjećaj u nama jer se radi o onome za što netko radi i od čega netko živi. Ako imate dovoljno novca vjerujem da vam nije teško posuditi ga nekoj povjerljivoj osobi za koju ste sigurni da joj zaista treba i da će taj novac iskoristiti na dobar način. 

Međutim, postoji vremenski rok u kojem vam je osoba obećala vratiti novac i to se ne događa, a ona uopće ne spominje te novce. Najbolje je otvoreno ju pitat kako je sada s novcima i je li joj pomoglo što je posudila novac i, naravno, podsjetiti ju da posuđeni treba i vratiti. 

Ne treba vam biti neugodno jer je taj novac vaš i vama treba jednako kao i nekome drugome, a ako osoba ni ne spominje vraćanje novaca morate stvari preuzeti u svoje ruke i bez imalo neugode razgovarati s njim/njom. 

ما هو بيع التقسيط - موقع معلومات

Slična pitanja

2 odgovora
2 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...