Marina Polić u rubrici Financije od
Posudili ste nekom na mjesec dana. Prođe mjesec dana i ta neka osoba se ne javlja. Da li je u toj situaciji i vama neugodno kada morate tražiti natrag novce koje ste nekom posudili iako osoba zna da bi ih trebala vratiti?
Milan Šaljivđija od
Zašto bi ti bilo to nezgodno?!‌

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Marija Hojsak od

Kada je  pitanju posuđivanje i vraćanje novca uvijek je prisutan nelagodan osjećaj u nama jer se radi o onome za što netko radi i od čega netko živi. Ako imate dovoljno novca vjerujem da vam nije teško posuditi ga nekoj povjerljivoj osobi za koju ste sigurni da joj zaista treba i da će taj novac iskoristiti na dobar način. 

Međutim, postoji vremenski rok u kojem vam je osoba obećala vratiti novac i to se ne događa, a ona uopće ne spominje te novce. Najbolje je otvoreno ju pitat kako je sada s novcima i je li joj pomoglo što je posudila novac i, naravno, podsjetiti ju da posuđeni treba i vratiti. 

Ne treba vam biti neugodno jer je taj novac vaš i vama treba jednako kao i nekome drugome, a ako osoba ni ne spominje vraćanje novaca morate stvari preuzeti u svoje ruke i bez imalo neugode razgovarati s njim/njom. 

ما هو بيع التقسيط - موقع معلومات

Slična pitanja

2 odgovora 814 👀
2 odgovora 6.0k 👀
2 odgovora 458 👀
2 odgovora 620 👀
1 odgovor 266 👀
3 odgovora 394 👀
2 odgovora 241 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.6k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...