365 pregleda
Nino Marić u rubrici Filmovi i serije od Nino Marić

Što vas smeta kod CineStar kina općenito?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+12 glasa
Eva Benaković od Eva Benaković

CineStar - Z centarMINUS STRANE CineStar kina?

 1. DUGE NAJAVE I REKLAME

  Prije samog prikazivanja, obavezno se prikazuju reklame samog CineStara i najave drugih filmova. Ovo ne bi predstavljao problem da sveukupno ne traje oko 15 minuta. To je relativno dugo i zamarajuće uzevši u obzir činjenicu da ste došli zbog samog filma, a ne reklama.

 1. NEPREGLEDNOST PRVIH REDOVA

  Ukoliko ste ikada bili osuđeni na sjedala u prvome redu, ovaj osjećaj vam je dobro poznat. S obzirom na to da je filmsko platno veoma veliko i dugačko, sjedišta u prvom redu nisu pregledna. Također, previše je mala razdaljina između prvih sjedala i platna projekcije filma. Prosječan film može trajati i do dva sata (pa i više), a zbog činjenice da glavu morate visoko držati, vrat se može i ukočiti.

 1. PRILIČNO VISOKE CIJENE HRANE I PIĆA

  Svi ljubitelji filma u svoju rutinu gledanja filmova obavezno uzimaju i neke grickalice i piće. S obzirom na aktualne cijene, većina se zadovolji uzimanjem osnovnog – kokice i omiljeno piće.

 1. IZBOR FILMOVA – NEKAD TOP, NEKAD FLOP

  Ovisno o vremenu, sezoni i premijerama određenih filmova, korisnici obično imaju neki žanr koji favoriziraju. Često se zna desiti da nas nijedan film posebno ne privlači, pa izaberemo neki radi reda.

 1. BROJ PRIKAZIVANJA ODREĐENE PROJEKCIJE U DANU

  Neki filmovi se prikazuju jednom do tri puta u danu, a određeni vremenski intervali mogu biti nepodobni zbog posla ili nekih drugih obaveza. Trebalo bi korisnicima pružiti što je više moguće vremenskih odabira, s obzirom na broj dvorana i projekcije ostalih filmova.

 1. OMETAČI

  Često se zna desiti da pojedinci ili skupina ne poštuju bonton primjerenog ponašanja, te se ne obaziru na ostale koji su došli gledati film. Upaljeni mobiteli, glasni razgovori, dobacivanje ili vikanje su samo neki od primjera. Trebalo bi uključiti neku strožu regulaciju takvih ponašanja.

Pročitajte i zanimljiv članak vezan uz pitanje trajanja reklama u kinu: "Jesu li duge reklame u kinu u skladu s hrvatskim zakonom?"
Marija Miljević od Marija Miljević
Daaa baš tako. Cijene su im stvarno previsoke ali ugođaj je perfa! :)

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
7 odgovora
5 odgovora
Christina Khouri 29.11.2020. pitanje u rubrici Umjetnost i kultura od Christina Khouri
1 odgovor
Lovro Gorup 20.10.2020. pitanje u rubrici Zabava od Lovro Gorup
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...