363 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Filmovi i serije od Mia Jelinčić

Tko je prvi zakoračio u novi Cinestar Zapad u Z Centru u Zagrebu? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Maja Šuput prva je zakoračila u CineStar Zapad u Z Centru koji se otvara 12. svibnja!

Maju Šuput, veliku ljubiteljicu kina i kokica, oduševili su luksuzni ležajevi Royal Beds, prekrasan WOW bar i dvije kino rođendaonice! „Ja sam najveća ljubiteljica kokica na planeti“ – tim je povodom izjavila.

Zapadni dio Zagreba uskoro dobiva svoje prvo kino, jer 12. svibnja 2022. CineStar službeno otvara vrata u sklopu Z Centra u Španskom. Međutim, priliku za sneak peek impresivnog interijera dobila je Maja Šuput, koja je, kao što sama kaže, najveća obožavateljica kokica te zato obožava ići u kino. Tako je Maja prva zakoračila u unikatne kino dvorane koje imaju nešto baš u njenom stilu, a to su kraljevski ležajevi, gaming dvorana i sasvim jedinstveni WOW bar koji je sam po sebi savršena scenografija, kako za kavu, tako možda i za snimanje spota!

„Naaajveći sam fan kokica na planeti! Ne prođe ni dan, a da ne pojedem kokice, zato jedva čekam priliku da isprobam kokice u CineStaru u Z centru u Španskom! Kino ima ogroman bar, baš je WOW u svakom smislu, ne samo po nazivu. Sviđa mi se taj koncept da u kinu mogu i na film i popiti piće u prekrasnom dizajnerskom ambijentu. I jedva čekam otvorenje da suprug  i ja imamo novo cool mjesto za izlazak, jer u CineStaru se sve generacije osjećaju baš dobro, a definitivno nas zanima i ta gaming dvorana o kojoj svi pričaju!“

U četvrtak, 12. svibnja 2022., kino u Z centru će raditi već od 15 h, ulaznice su u prodaji na cinestarcinemas.hr  a već prvog vikenda pripremaju jednu YouTube senzaciju, tako da provjerite kino program i osigurajte mjesta na vrijeme.

Ivana Mačić od Ivana Mačić
Maja Šuput - carica! :)
Darko Međimurec od Darko Međimurec
Ah, još jedno kino. Da li nam stvarno treba?!?

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...