Monika Kiris u rubrici Web Marketing od Monika Kiris

Kakva atmosfera čeka digitalne marketingaše na jubilarnom 10. SoMo partiju 2022. godine u Zagrebu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Ne propustite SoMo Party powered by Leanpay i vrhunske glazbenike iz bendova ABOP i KUKU$

Dijeli nas još svega dva dana do dodjele SoMo Borac powered by Httpool, najvažnije regionalne nagrade za radove iz područja digitalnog marketinga koja ove godine obilježava jubilarno 10. izdanje. Događaj koji okuplja regionalne stručnjake iz područja digitalnog marketinga održava se ovaj petak, 11. Studenog 2022. u zagrebačkoj Hali.

Okupljanje i zagrijavanje prije dodjele počinje u 18 sati, a od 21 slijedi nezaboravan SoMo party pod pokroviteljstvom Leanpaya, regionalnog fintech startupa koja svojim klijentima omogućuje digitalno plaćanje na rate bez potrebe za odlaskom u banku, papirologijom i kreditnom karticom.

Za dobru atmosferu pobrinut će se vrhunski glazbenici iz bendova ABOP (After je bolji od partija) koji već preko deset godina uspješno spajaju elektronsku glazbu s nezaboravnim live koncertima, a osim njih, na pozornicu zagrebačke Hale stižu i popularni hrvatski treperi iz KUKU$-a koji su kao začetnici modernog zvuka na ovim prostorima poznati u cijeloj regiji i iza sebe imaju više od 300 koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca, istaknula je:

“SoMo Borac smo definitivno podigli na viši nivo, ali i pozicionirali digital - to nam dokazuje i rekordan interes kako za prijave, tako i za sami event. Zahvaljujući Leanpayu vrhunski ćemo se zabaviti na koncertima ABOP-a i KUKU$-a. Svi jedva čekamo 11. studeni kada ćemo u Zagrebu okupiti najjaču digitalnu zajednicu u regiji.”

SoMo Borac powered by Httpool ove je godine zabilježio rekordan interes stručnjaka koji su za prestižnu nagradu prijavili preko 220 radova. Radove koji su ušli u uži krug natjecanja u kategorijama SoMo Media i SoMo Advertising pogledajte ovdje.

Osim na SoMo Borac newsletteru, Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, novosti iz svijeta digitala moguće je pronaći i na SoMoCast podcastu dostupnom na platformama Youtube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

Još je malo vremena ostalo za osigurati svoje ulaznice - to možete učiniti OVDJE.

Slična pitanja

1 odgovor 223 👀
1 odgovor 212 👀
1 odgovor 298 👀
1 odgovor 203 👀
1 odgovor 273 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...