128 pregleda
Nino Marić u rubrici Kontakti od Nino Marić

Ako živim dosta daleko od svog odabranog dizajnera ili dizajnericu interijera i komunikaciju želim nastaviti online... Kojim online kanalima i softverom za dizajn interijere komunicirati sa svojim dizajnerom ili dizajnericom interijera? Kako najlakše putem interneta razmjenjivati dizajn i komentirati u procesu nastajanja finalnog dizajna?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Viktor Viljac od Viktor Viljac

Postoje mnogi online kanali i softveri koje možete koristiti za komunikaciju s dizajnerom interijera i razmjenu dizajnerskih ideja. Evo nekoliko najpopularnijih opcija:

  1. E-mail: Ovo je jednostavan način za razmjenu tekstualnih informacija, poput pitanja, komentara i prijedloga, između vas i vašeg dizajnera interijera. Možete koristiti e-mail kako biste poslali skice, fotografije i druge materijale koji će pomoći vašem dizajneru da bolje razumije vaše želje i potrebe.

  2. Skype ili Zoom: Ovi alati za video konferencije su idealni za osobne konzultacije i razmjenu ideja s dizajnerom interijera. Možete se dogovoriti za virtualne sastanke s vašim dizajnerom kako biste raspravili projekt, pogledali skice i zajedno komentirali različite mogućnosti.

  3. Pinterest: Ovaj popularni vizualni alat omogućuje vam stvaranje pločica s idejama i inspiracijom koje možete dijeliti sa svojim dizajnerom interijera. Možete stvoriti pločice s fotografijama, skicama, linkovima i drugim materijalima koji će pomoći vašem dizajneru da razumije vaše želje i ukus.

  4. Canva: Canva je besplatni online alat za dizajn koji omogućuje stvaranje vizualnih prezentacija, infografika, skica i drugih materijala koje možete podijeliti sa svojim dizajnerom interijera. Možete koristiti Canvu za stvaranje skica svoje kuće ili prostora, a zatim ih poslati svom dizajneru da bi ih mogao dalje razvijati.

  5. RoomSketcher: RoomSketcher je alat za dizajn interijera koji vam omogućuje izradu nacrta vašeg prostora, stvaranje 3D modela i dodavanje različitih elemenata poput namještaja, rasvjete i boja. Možete stvoriti virtualni model svojeg prostora i podijeliti ga sa svojim dizajnerom interijera, koji će ga dalje razvijati i poboljšavati.

Važno je imati otvorenu komunikaciju sa svojim dizajnerom interijera i koristiti alate koji će vam pomoći da dijelite informacije i ideje. Pronađite ono što vam najbolje odgovara i razvijajte svoj projekt interijera zajedno s vašim dizajnerom putem interneta.

Slična pitanja

Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...