Petra Marić u rubrici Osobni razvoj od
što mislite.... pitanje za sve... da li ljudi općenito rade ono u što vjeruju ili samo pokušavaju vjerovati u ono što rade?

a kako osobno gledate na svoj posao?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Marija Hojsak od
odabran od Petra Marić
 
Najbolji odgovor

Mislim da je jako važno vjerovati u ono što radimo jer ako ne vjerujemo u ono što radimo, teško da će nam se to ispuniti. Naravno, ako sve što radimo ne ide po planu, teško je vjerovati da će zaista uspjeti. Zato je i teško neprestano biti 100% uvjeren u ono što se radi. 

Također, treba biti i spreman na to da se nekad stvari neće posložiti onako kako smo mi mislili da hoće i da neće uspjeti točno kako smo ih zamislili. Naposljetku, i tada treba ostati vjeran svojoj ideji i zamisli jer ako imamo konačan cilj kojem težimo onda će se on i nekako ostvariti. 

450,349 Believe Images, Stock Photos & Vectors | Shutterstock

Mislim da je za svakoga vrlo važno da vjeruje u svoj posao i da ga odrađuje na najbolji mogući način. Ako je ono što radimo dobro i ispravno i ako znamo da smo u to uložili sav naš trud i napor, onda ćemo biti zadovoljni poslom i onime kako ga ostvarujemo. 

+2 glasa
Katarina Pofuk od

Mislim da je ovo ona vrsta pitanja koju možemo usporediti s pitanjem: Je li prije bila kokoš ili jaje?


Kroz život razvijamo sebe i dolazimo do nekih zaključaka o sebi, svijetu i našem položaju u njemu. Razvijamo neka vjerovanja i trudimo se raditi ono što je u skladu s onim u što vjerujemo. S druge strane, kako bismo uopće bili motivirani, vjerujemo u to što radimo. Mislim da je za uspjeh bitno da radimo ono u što vjerujemo i vjerujemo u to što radimo.
 

Slična pitanja

4 odgovora 414 👀
4 odgovora 403 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...