153 pregleda
Zoran Jurić u rubrici Web Marketing od Zoran Jurić (7.3k bodova)
Ovo nije jedini a vjerojatno nije i najbolji sajt u tom profilu kompanija. Oni vam prodaju traffic - promet posjetitelja. Vi im platite x novaca i oni u roku tjedan dana na vašu web stranicu usmjere 10.000 posjetitelja (promet). KAKO?

Znate li kako to oni rade, kako to postižu,  da li je to legalno?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Stjepan Vuksanović od Stjepan Vuksanović (4.6k bodova)

S novim i prosvjetljujućim sadržajem, moguće je privući moderne klijente i potaknuti zainteresiranost za vaše artikle ili usluge. Čak i usprkos činjenici da imate nevjerojatnu sadržajnost, neko vrijeme dobivate veliki broj posjeta webu. Aktivnost se također može proširiti kroz različite medije. Svaki novi sadržaj se mora podijeliti na Facebook stranici tvrtke. Iako Facebook neće prirodnim putem doprijeti do velikog broja pojedinaca, sigurno će povećati broj posjeta webu. Postoji i način na koji stranice poput Linksa rade na proširenju aktivnosti stranice, a to je dijeljenje supstanci na Facebook skupinama. U slučaju da je tvar značajna i korisna za okupljanje, predvidjet ćete značajno povećanje aktivnosti na web mjestu. Također tvrtka možda pokušava distributirati svoj sadržaj na različite unose koristeći rel=canonical. Obično je to sjajan način da Googleu dadnu do znanja da je tvar jedinstvena. Ovakav način distribucije sadržaja zahtijeva dio angažmana, suradnika i proaktivno dopiranje ulaznog urednika.

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
Mirela Benić 30.09.2020. pitanje u rubrici Tehnologija od Mirela Benić (201 bodova)
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.2k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...