118 pregleda
Mia M. u rubrici Web Poslovanje od Mia M. [Ekstraktivan] (7.5k bodova)
Koji je po Vašem iskustvu najbolji alat za konverziju posjetitelja u kupce?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Darko Međimurec od Darko Međimurec [Turboaktivan] (24.6k bodova)

Najbolji alat za pretvaranje posjetitelja neke web stranice (recimo da je došao s neke tražilice kao što je Google) u kupca (a kupac je osobu koja troši novac i gdje pir tome Vi zarađujete) se jednostavno zove: internet trgovina!

Ako potencijalni kupac dolazi na Vaše stranice i vidi samo katalog u kojem vidi sve Vaše proizvode iz asortimana, a osim toga pozivate tog posjetitelja Vaših web stranica u trgovinu - konverzija će Vam biti nula! Osim ako nemate neki unikatan i jako tražen proizvod bez konkurencije. Zato nemojte nikada stavljati kataloge na web stranice* već odmah krenite s internet trgovinom. Internet trgovina će Vam istog trena, bilo kada i potpuno automatizirano omogućiti konverziju posjetitelja u kupca. Naravno, ne u 100%-tnom omjeru, ali višestruko većem nego da pozivate posjetitelja web stranice da dođe u Vaš poslovni dućan.

*Napomena: Možete stavljati kataloge na svoje web stranice, ali prije toga obavezno morate imati aktiviranu internet trgovinu na Vašim web stranicama.

Slična pitanja

3 odgovora 291 pregleda
2 odgovora 559 pregleda
4 odgovora 382 pregleda
1 odgovor 109 pregleda
1 odgovor 43 pregleda
2 odgovora 1.0k pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...