101 pregleda
Monika Kiris u rubrici Kompanije i karijere od Monika Kiris

Kako je zaposlenima raditi u TIS Grupi?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija

TIS Grupa - Mjesto na kojem rade zadovoljni ljudi

TIS Grupa se u optimalnom roku od malog obiteljskog poduzeća rascvjetala u jednu od ključnih tvrtki o kojima ovisi svakodnevica svakoga od nas. TIS Grupi su tijekom proteklih nekoliko mjeseci promovirali niz mladih, talentiranih i ambicioznih kolega i kolegica. Dženan Lojo, direktor TIS Grupe, naglašava kako njegovu tvrtku najsretnijom čini činjenica da se najnovijim reorganizacijskim valom stvorio golemi manevarski prostor za rast njihovih djelatnika.

Dženan Lojo, direktor TIS Grupe, izjavljuje:

„Davanje prilika mladima koji su gladni uspjeha se uvijek iznova pokazuje najboljim generatorom uspjeha za čitavu kompaniju. Budući da nam je iznimno stalo do naših ljudi, u TIS Grupi pozorno osluškujemo njihove želje i potrebe te im redovito izlazimo u susret te postojeću lepezu benefita, bonusa i mogućnosti kontinuirano nadopunjujemo traženim novostima. Iznimno nam je drago što naši zaposlenici, njih više od 120, prepoznaje uloženi napor te ga iz godine u godinu honorira visokim ocjenama u anketi o zadovoljstvu zaposlenika“.

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...